Halimekinali123 AtesAlininAnnesi son 168 gun bir an once kavusmak istiyorum ama hamileligimide yasamak istiyorum😄
AtesAlininAnnesi Tucenur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok az kalmış ne durumdaasin 😍☺️
Tucenur AtesAlininAnnesi amin cümlemizin inşallah 🙏 ayak şişmesi ve kaşıntıdan baska bir sikayetim yok he nüz ☺️ Doktor erken dogabilir dedi bekliyorum 😂
AtesAlininAnnesi Tucenur bende şimdiye kadar hiç kaşıntı olmadı benimde 96 günüm kaldı doğuma 😍prens mı prenses mı geliyor 😍
Tucenur AtesAlininAnnesi benmde yoktu kasıntım ama bu hafta basladı inanılmaz rahatsız edici 😔 prensesim geliyor inşallah 🙏 sizin cinsiyet nedir az kalmıs 3 lü rakamlardan düşmüşsünz 😍
AtesAlininAnnesi Tucenur çatlak oluştu mu kuzum peki , benim ki prens kuzum 🙏hiç sorma 2′li rakamları 10 gözle bekliyordum çok şükür düştüm bazen acaba dogurmiyim diyorum içimde kalsın bazende gelsinde o minik ayaklarını yiyim diyorum psikolojim bozuldu sanırım 😂😍♥️
Tucenur AtesAlininAnnesi evet tam 33 haftamda basladı ve ne kullndıysam fayda yok catır catır catlıyorum 😔😔 belkide ondan kaşıntım inan 34 haftadan sonra hiçç cekilmiyo artık dogsun rahatlıyım diyosun okadar agır oluyor bide sıcak malum daha bunaltıcı
AtesAlininAnnesi Tucenur kuzum mesela kaşınınca eline temiz bı çorap tak masaj yapar gibi ovala çatlağın olmaz o şekilde kuzum , sıcakları hiç sorma İzmir felaket yanıyor gece 3′te uyuyorum sabah 6′da ayaktayım ayaklarim cayır cayır 😒
Tucenur AtesAlininAnnesi hiç bir sekılde kasıntı geçmiyor neler denedim 😔 keske uyusam sabah 7-8 gibi yatıyorm en geç 10 da uyanıyorm az kaldı tek gerekçem bu şuan 😀
AtesAlininAnnesi Halimekinali123 bende senin gibiydim ama şimdi ikili rakama düştüm acaba 3′lu rakamlarda kalsa mıydım dedim 😂 ama inan hamileligimden hiç birşey anlamadım bu illet virüsten dolayı bı yere çıkamıyoruz edemiyoruz evdeyiz full 😒
AtesAlininAnnesi Tucenur erken doğum olursa bı sorun olmaz demi kuzum prensesin kilosu falan herşeyi iyi demi
Halimekinali123 AtesAlininAnnesi aynen canm aynen ben kocişe diyom yat kalk viruse dua et diye yoksam incir ağacını dikerdim heral dedim😂Allahın belası virusten dolayi ne gezebildim ne dogru durust kiyafet bakabildim
Tucenur AtesAlininAnnesi evet kilosu önce gidiyor 2.500 dü en son 46 cm di 2 hafta sonra randevum var 3 olur veya geçer diye düşünüyorum haftada 300 gram almıstı 🤭