Tucenur AtesAlininAnnesi bnce asla almak istemezsin o kdr zor ki sıcakta bide ayaklarım ellerm öyle bir şiş ki ödemden
AtesAlininAnnesi Hasibedenizli son 4 mü 😍 bana niye böyle heyecan bastı 4′ü görünce ya ,😂😂😂😍😍 sağ salim alırsın inşallah kucağına bebisi
AtesAlininAnnesi Aynurdogru sağlıkla gelsin minik kuş inşallah 😍 sen çocuğunla konuş gelsin şimdi bence 😂😂😂
AtesAlininAnnesi Tucenur anladım kuzum ♥️ inşallah doğum yaptım bebeğim kucagimda sağ salim diye bı postunu görürüm ❤️❤️♥️
AtesAlininAnnesi Seter benimde şuan 95 oldu 😍 rabbim herkesi bir avazda kurtarsın sapa sağlam bir doğum nasip etsin herkese bebek bekleyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah ♥️🙏
AtesAlininAnnesi Pinkyellow ya şimdi hamile olunca bı yere gidince falan hep sorarlar ya canın çekti mi alayım mı sen otur hamilesin öyle böyle hamileliğin bu yanını çok sevdim 😂😂😂😂😂
Pinkyellow AtesAlininAnnesi ay evet bu kısımları harbi güzel ama bebişimin kokusunu almak için çok sabirsizlaniyoruuummmmm🙈
AtesAlininAnnesi Pinkyellow bende kucağıma almak için sabırsizlaniyorum o minicik burnu o minicik ayakları allahimm ❤️ ama hamileliğinde işte bu kısmı güzel ne istersen o oluyor 😂😂