Nurhi ilkay01 Öyle düşünme lütfen ben ilk hamileliğimde 68 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim 😂🤦🏼♀️ Oğlum 3 yaşında şuan eski kilodayım 2. Bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı olsun inşAllah ❤️
Blcns ilkay01 ben de öyle senin gibiydim. 63 le başladım aldıkça aldım. Ama şimdi 37ye girmek üzereyim durdu sanki 80de. Yemeyi de bırakmadım hiç ama almıyorum artık sanki
ilkay01 Blcns bende oyle olur muyum acaba yaaa çok iyi valla inşallah benimde durur daha 32deyim 37de ne olurum Allah bilir kuzum 🤷🏼♀️
Nurhi ilkay01 Tayin dönemimizdi ev toplama taşınma yerleşme derken biraz gitti sonra diyet ve Leslie yaparak verdim ☺️
inciiim MrsYilmaz meyvelerde çok fazla şeker olduğu için hem Bebek hem de anneye fazlası zarar özellikle kavun , karpuz, kiraz,muz çok fazla yemek iyi değil şekeri yükseltip amniyon sıvısını artırdığı için erken doğuma sebep oluyor canım
Nurikraa ilkay01 aha ben işte bende 60 kiloyla hamile kaldım 80 oldum 34 haftaligim allah nasip ederse inşallah doğumum planlı sezeryan ağustos 5 de..takma kafana gidiyor doğumdan sonra yarısı bebek yarısı ödem ben hep ödem şiştim ayakalrim bacaklarım okadar kötüyüm ki ama napalim…sonu güzel ♥️
Gizocan ilkay01 çünkü son dönemde bebek kilo alıyor. Önceden senin yediklerindi ama suan yemesen bile bebek depolarını kullanarak büyüyor. Bebekler son aylarda büyür. Sen dikkat etsende o büyüyecek ve bu sana kilo olarak yansıyacak. Artk yolun sonuna geldin üzme hiç kendini. Olan oldu biten bitti. Doğumla beraber bir anda gidicek bir kısmı. Sonrasıda sıkı bir dengeli beslenme diyeti. Hiç emziriyorsun ye diyenlere inanma. Önemli olan sağlıklı dengeli beslenme. Zaten o zaman direk kilo vericeksin kaliteli beslendiğinde süt kalitende düşmeyecek.
Birhemsire_anne ilkay01 canım benime aynı şekil diyeblirm 63 le hamile kaldım 29.haftamdaym 78 kiloyum 🤷🏼♀️ yediklerime dikkat ediyorum gece yemiyorum ekmeği az yiyorum oda kepekli yada tam buğday makarna pilav tatlı yemem 🤦🏻♀️ doktorum gebelik şekerinden şüphelendi bugn yükleme yaptırdık hemen sanırım gebelik diyabetim var çok yüksek içıktı sende baktır derim
ilkay01 Birhemsire_anne yaptırdım ben çıkmadı kuzum ama bu kilo alışımın tarifi yok yani herkes kalacak bu kilolar asla 60lara dusemezsin diyip canımı sıkıyorlar
Gizocan ilkay01 gayette düşüceksin 4-5 kilon su olarak bir kilon plasenta 3-4 kilo bebeğin yarım kilo göğsünnolarak eriyecek zaten. Gayette verirsin hepsi nasıl vermiş. Eltim 35 kilo aldı doğum sonrası bir yıl içinde eski kilosu 55 e indi. Hiç korkma. Böyle konuşanlara inat hırsını tut. Dengeli beslenerek ver
Birhemsire_anne ilkay01 onlarda kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırmışlar bence bi kapasınlar çenelerini 🤦🏻♀️ Çok sinirleniyorum ister istemez ya banada her gören aaa kilo almıssın dryip duruyor yani hamileyim 7.ayımdayım ne bekkiyosun ki herkesin bünyesi bir değil bir akrabada gelmiş diyorji 2 3 seneye ancak veririsin oda yeni cocuk yapmazsan diyor ona sormuştum zaten bebek doğar doğmaz önce emzirme diyeti sonra normal diyet ve egzersizle en fazla 5 ay bak max oda yaparız hiç bişey yok 🥰 Karnımızda bir can taşıyoru Rabbim o gücü veriyorsa diğer herşey çözülür bence başkalarnı takıpta onları sevindirme İnsanlar bir değişik herkesi eleştireyim can sıkaym diye duruyor kendi hayatlarına baksınlar onlar önce