ilkay01 32.haftadayım nerdeyse her çıktığımda fazla çıkıyorum önceden yedim kabul ama şimdi dikkat de ediyorum niye böyle oluyor şimdiden 78i buldum tok karnına 80cikiyorum 61 le başlamıştım daha alır miyim tahmin yürütebilen var mi kızlar 😔kendimi çok çirkin hissediyorum
Nnur1 ilkay01 aynı şeyi ben de hissediyorum. 34.haftamdayım. 53 kiloyla hamile kaldım şuan 72 yim. İlk zamanlar düzensiz yedim her tartıya çıktığımda 3-4 kilo fazla görüyordum. Şimdi durdurdum kendimi yine aynı. İyiki boyum biraz uzun, yoksa bide bunun stresini daha çok yaşardım heralde Kendimi böyle avutuyorum ama umarım doğumla beraber gider bu kilolarımız 😣
Ozlemcyln ilkay01 canım bende 58le başladım şuan 39. Haftadayım 78 kiloyum 1 aydır 78im almadım artık haftayada doğumum var dert etme evet biraz fazla aldık ama doğumdan sonra verilir elbet önemli olan bebeğin ve sağlığı 🥰
inciiim ilkay01 canım mutlaka alınıyor ama pirinç , beyaz ekmek, makarna , meyve ve paketli gıdaları yemezsen daha fazla kilo almazsın canım protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen 👍🏻
Butterfly1720 ilkay01 48 ile hamile kaldım 33+6 dayiz 72 kiloyum ki ekmek dahi yemiyorum kiloda alıcaz catlaklarimizda olucak bebislerimize kavuştuktan sonra herşey zamanla yoluna girecek 😉
ilkay01 Nnur1 evet inşallah gider boyumda uzun degil benim çok kötü hissediyorum 😔Bebeği düşünüp motive oluyorum ama sanırım oda oyle çok almamış
ilkay01 Ozlemcyln çok şükür sağlıklı beni ayakta tutan bir o çok şükür ama normaldede takıntılı biriyim çok kötü hissediyorum kendimi daha 6hafta felan var 85olurum diye düşünüyorum üzülüyorum hiç 70kiloyu gormemeisti vücudum 😔
Deletedmom264 inciiim Yalnız pirinç, beyaz ekmek ve makarna karbonhidratı yüksek olan besinler olduğu İçin kilo yapar. Doğrusu protein kaynaklı beslenmek karbonhidrat miktarı az olmalı😊
Zeybice Ben 87 olmusum 68le basladim sasiriyorum cok hizli kilo almama ama saglikli oldugum icin sukrediyorum🙏🏻Doguma odaklanmak en mantiklisi
Berra20 ilkay01 yaklasik ayni baslamusz ama yavas git tatlim su icmiyn mu 3 litre gunluk. Haftamizda ayni . Bu ay cok kilo aldm bnde yuruyus yap bide
rodin123 ilkay01 valla ilk hamileliğimde 58 le başladım 74 le doguma girdim zaten doğumdan sonra 69 oldum 1 yılda resmen verdim ama böyle ahım şahım diyete girmedim eski kiloma tam kızım 1 yasına girdikten sonra verdim gidiyor takma kafaya ben anne sütü 2 ay verebildim eğer anne sütü verirsen daha rahat çabuk verirsin hiç suan düşünme bebeğin sağlıklıysa çok takma bence veriliyor hiç birsey yapmasan bile çocuğa yetişmekten veriyorsun 😂 şimdi ikinciye hamileyim pandemi dönemine kadar 58 e düştüm dönem başladı 59 oldum öyle hamile kaldım şimdi 3 ay bitmek üzere 60 kiloyum
MrvDmrkr Ay üzülme canım kendini yok yere strese sokma. Bende 63le hamile kaldım bugün 34.haftaya girdik ve 79um. 30.haftadan sonra daha hızlı kilo alırsın dediler ama benim kilo alımım yavaşladı açıkçası. Havaların ısınmasına çok terlememe bağlıyorum bunu. Pandemi süreci olmasaydı eve kapanmasaydım bu kilolara asla erişmezdim o yüzden suçlusu çinliler 😡
Betzm ilkay01 ben 20kg aldım cankm hamilesin neden sıkıntı ediyorsun bebegini besliyorsun ve bu dogal sürec ❤️