semaramazann 5672 aynı durumdayım bnde blmıom ki cnm 40olduk az ınmıs dıolar bnada oglum kanalda 32 haftadan beri bu gunler de yureyemıorum agrıdan alt tarafımın
Cahan123 5672 genelde diolar kanala girdiginde gögusle karin arasinda 4 parmak bosluk olurmus oyle anlasiliomus birde nefes almada rahtlama hissediliyor.
Cahan123 semaramazann seninde ayni mi tatlm yururken penguen gbi gidiyorum bide sanki topalliyo gbiyim cati tarafi komple agriyor 😲
Aydan123 Cahan123 tewekkur ederim canim benim Allah hepimize yardimci olsun inwAllah sag salim alalim bebiwlerimizi kucagimiza🙏🥰
Wonderanne Cahan123 biz daha 36+1iz 33+4te kontrol vardı baş asagi dönmüştü ama kanala inmemisti 35+5te hala baş aşağıda kanala inmemiş bu hafta yine kontrol var bakalım son durum ne
Cahan123 Wonderanne ayni benimde oyleydi kuzum o haftalar ama 39 oldum kanala inmistir diye tahmin ediyorum 38 de inmemisti ama smdi yuruyusm bile degisti 😁
Cahan123 BetulSahin5444 maşallah canim bekle bekle miladini doldurdu bebisler 😆 o degil bekledikce sanki cikmasi dahada zorlasacakmis gibi geliyor karnimizda buyuttuk minnoşlari ☺️
BetulSahin5444 Cahan123 inşallah kolay çıkarlar 🤭🙈bekledikçe ister istemez düşünüyorum nasıl olacak diye
Cahan123 1anneadayi_ amin canim benim ❤️ insallah hepimiz tek bi avazda kurtuluruz kolayca dogumlar nasip etsin Rabbim hepimize 🙏☺️
Cahan123 Bsradogn Nişani gondermis kendi nie gelmio pitircigin senle oyun oynuo annesi 😂 valla nisan gelince hemen gelcek diye daha cok stres olur insan ama demekki ne olursa olsun cani ne zaman isterse o zaman gelecekler 😆
Wonderanne Cahan123 benim baskı çok arttı bir haftadı. çatı kemiğinin açılması da erken başladı sanki kanala iniyor mu ne diyorum doğsun bir an önce yaa taşıyamiyorum karnımı 😂
Bsradogn Cahan123 sorma valla bi de 36+4 de bir gece hastanede kaldım erken gelmesin diye açılman var demişti doktor 😅 şimdi de gelmek bilmiyor oğluşum kim bilir ne zaman keyfi yerine gelecek bakalım 🤣
Cahan123 Bsradogn yaa simdi anladim demek ozamn öc almaya calisiyor 😁😁😁 oyuncu ozamn getirtmedin simdide inat ettim gelmicem anne diyor 😜
Cahan123 Wonderanne 😆😆 önümuzde bohca gbi tasiyoruz valla kuzum ne garip annelik ve bi okadarda muhtesem bir sey Rabbim bizlere bu muhtesem hediyeyi bağıs etmiş 😍😍
Bsradogn Cahan123 inat etti inat dediğin gibi 😁 Rabbim sağlıkla nasip etsin de beklicez artık ne yapalım 🤷♀️
Wonderanne Cahan123 annelik çok güzel gebeliği özleyeceğim ama doğsun da sevelim istiyorum karışık duygular 🤷😅
Cahan123 Bsradogn amin canim benim ve bu postlarimizida bizden sonra gelecek nesilimiz okuyacak bi bebislermizi o sirada kucagimiza alnis ucaz insallh ayhh içim bi hoş oldu ♥️♥️🤰🤱👣