Wonderanne Cahan123 annelik çok güzel gebeliği özleyeceğim ama doğsun da sevelim istiyorum karışık duygular 🤷😅
Cahan123 Tugce_61 nişan gelince bebiş nie gelmio acaba 😊 benim bildigim yakin bi zamanda geldigi ama demekki su gelince hemen dogum oluyor nişan cokta belirleyici olmuo sanirim 🤨😊
Tugce_61 Cahan123 evet doktorum da nişan tek başına bişey ifade etmez sadece doğumun yakın olduğunu gösterir dedi
Cahan123 semaramazann valla erkek gec dogar diolarda benim mnik kizinda senin minnos oglundan farki yok gelmedi mi gelmiolar 😆
Ozlemcyln 1anneadayi_ bende tam 39 haftalığım 3 haftadır 2 m açıkla v nişanda geldi bekliyorum ama benim oğlanında niyeti yok gelsin artık yeter 😂
Cahan123 Ozlemcyln 😆😆 birbirimize haber edelim ben iyice merk ettim ne zaman gelcekler bakalm 😂 Allahim koklamak istiyorum artkk ❤️❤️❤️❤️
1anneadayi_ Ozlemcyln ay ne yapcz ya sabırsızlıkta başladı bi an önce gelsin diyorum artık ama gönlümzden saglıklı olsun hayırlı olsun kolay olsun da az daha sabır bekleriz 😍😂
Cahan123 Beyza26 ikisinide yaşamissin kuzum cok zor yaa ama sonucunu düsünunce her seye ddeger diolar 😊 simdi 2 .sini normal mi dusunuyon tatlm arada ne kadr var
Beyza26 Cahan123 1.5 yaşında şuanda oğlum bunu da ilk normal denicem 😁 rabbim hayırlısını versin bakalım
tugce67-67 Cahan123 ay bende kendim 6.5 aylık doğmuşum çocuğum hep erken doğacak diye bakşedim.37+6 yım ama ne nişan geldi ne su😂hiç gelmeye niyeti yok bu bebeklerin🙈
Cahan123 tugce67-67 anasina cekmemiss 😂 bende ayni erken gelmisim ama son gune kadar bekleme taraftarlari bizimkiler 😝😝
tugce67-67 Cahan123 kesinlikle ya😂doktora açılmam var mı dedim bir posta azar yedim😂ben sana sancı olmadığı sürece açıman olsada bir işe yaramaz demedimmi diye.ah bu forumdaklerin gazına gelip soruvereyim demiştim halbuki😂😂
Denizler Cahan123 aynısını bende yaşadım yok erken gelcek falan diye hep kendimi korkuttum şimdi 39+2haftalıgız ne gelen var ne giden 😂😂
Cahan123 Denizler bizz kendi kendimize etmisiz tatlim vucuda olumsuz enerji gonderip dogumu uzatmisiz megerse 😂