NezaketKahraman 12 haftalıkken erkek gibi görmüştü doktor hatta eşimle içimize başından beri kız doğduğu için şaşırmıştık kabullenmek zor olmuştu.Oğluşum diye sevmeye başlamıştım.20 haftalıkken de kesin kız dedi 🤗
Ayse1608 NezaketKahraman bizde şuan öyleyiz 14.hafta da erkek gibi dedi doktor ben kabul ettim ama eşim etmiyor 🙈😁
Osoylu NezaketKahraman 12 haftalıkken nub teorisine göre bize erkek dedi bi açı ölçümü yaparak. Size de bu ölçüm ile mi erkeğe benziyo dedi baştan
Serapserap Hulyarecep Doğru pozisyonun gelmesi önemli ve erkekse çok erken gösteriyor kızsa biraz daha geç rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısı olsun
Tgbabsra Hulyarecep dün gittim doktora 11 +5 dedi hiç cinsiyet söylemedi 15 de tekrar gitçem Ramazan’dan bir gün önce bakalım o zman söylese bari
Melisbol Hulyarecep bizede 12.haftada %60 kiz dedi bisey almayin bir sonraki kontrlu bekleyin dedi bakalimm nediyecekk 🙂 bir sonrakinde 16 haftalik olucaz
deletedmom99 Bizde 12 haftalkken gittik doktor soylemedi 16 haftda gittim kz dedi suan 16+3 4 ekim gozukuyor dogum ama ben net sonuc icin ayrintili ultrsnu beklicem😍
Gkc Ebruucum yorumlarda görünce dikkatimi çekti benim de son adet tarihim 20 ocak ve 05.05.1993 doğumluyum ikili taramada erkek dedi 8 gün sonra 12+2 iken kıza benzetti bende kız olmasını çok istiyorum 🙏🏻 Tabi ki öncelikle sağlıklı bebişlerimiz olsun🙏🏻
Sezen07 Hulyarecep ultrasona girmeden önce çikolata falan yesek gosterirmi acaba 10 hafta bitti 11 geçtik 2 hafta sonra randevum var inşallah gösterir
Yhcr Sezen07 bende dün gittim çikolata yedim bebek çok hareketliydi 11+6 haftalık %99 erkek dedi bu kadar emin olabiliyorlar mı
Hulyarecep Hira Benimde aynı canım 🙄 emin olmadan söylemek istemiyor aksi halde değişiyor dedi genel olarak
Hira Hulyarecep az kalmış öğrenmene ama 5 haftacık ☺ İçine doğan bir his varmı? Sağlıklı olsun inşalllah tabikide benim hep oğlum olucağı doğmuştu hep erkek seylerine bakıyodum icime öyle dogmustu 🙂
Tugba34 Bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla 🙏🏻 12 haftalığız şu an da randevumuza bir ay var 🙊
Kbrckr Hulyarecep 12+3 te kız diye tahminde bulundu ikinci gebeliğim ilkinde de 12nci haftada öğrenmiştim değişiklik olmadı Allah’ın izniyle iki kız annesi olcam