Ebruucum Hulyarecep 2’li taramada doktor erkek dedi ama ben neredeyse Çocuğu bile görmedim. Neresinden nasıl anladı bilmiyorum 😂 16 da kendi doktoruma gidecegım bakalım o ne dıyecek ☺
RRR Hulyarecep sizle aynıyız 😍 bende 31 ekim görünüyo ama cinsiyeti bende öğrenemedim ikili taramada bir ay bekleyecem artık 😐
Ebruucum Hulyarecep 11 Aralık 1993. Bende baktım şimdi Çin takvimine. 20 ocak son adet tarihim. Kız olarak gözüküyor. Valla bende kız hissediyorum. Kız erkek fark etmez ama erkeğe inanmıyorum bir türlü. Kız olacak doğuyorum hala 😂😂
Hulyarecep Betus93 sanırım ekimin ilk haftaları kız sonlara doğru erkek 🤗 Doğum tarihiniz kaç ekim 😇😇🤰🏻
Hulyarecep Ebruucum valla bende kız istiyorum ama erkek gibi hissediyorum nedense 🙄 en azından öğrensek artık birşeyler yapmak istiyorum bebişime 🤗🤗
Gkc Ebruucum yorumlarda görünce dikkatimi çekti benim de son adet tarihim 20 ocak ve 05.05.1993 doğumluyum ikili taramada erkek dedi 8 gün sonra 12+2 iken kıza benzetti bende kız olmasını çok istiyorum 🙏🏻 Tabi ki öncelikle sağlıklı bebişlerimiz olsun🙏🏻
Serapserap 12 hafta 4 günlükken öğrendik % 90 oğlunuz olacak dedi ayan beyan gösterdi Rabbim kucağımıza Almayı nasip etsin oğlum👶
Hulyarecep Serapserap Serapserap çok sabırsızım ben Galiba 😪 darısı başıma İnşALLAH bende öğrenirim biran önce 🤰🏻
Serapserap Hulyarecep Doğru pozisyonun gelmesi önemli ve erkekse çok erken gösteriyor kızsa biraz daha geç rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısı olsun