Babydr Kızlar ben 12 haftaya giriyorum doktora gidicem öğrenemeyiz sanırım cinsiyetini bide benim rahimde arkaya dönük göbekden şuan küçük oldugu için gözükmüor doktor abdominal bakıyor yani alttan benim hiç şansım yok sanırım 🤔
RRR Hulyarecep sizle aynıyız 😍 bende 31 ekim görünüyo ama cinsiyeti bende öğrenemedim ikili taramada bir ay bekleyecem artık 😐
Ceylandeniz Hulyarecep ben öğrendim erkek dedi ama tahmin söyledi. Bence dedi... ama kesinleşti, erkekmiş. Bir devlet hastanesine gidiyorsanız hemen söylemezler ki bence doğru. Özeller tahminini erken söylüyorlar.
Ceylandeniz Ama bence geç olsun doğru olsun, değişenler oluyor sonradan, insan bir afallıyor. Şahsen 16dayım bu hafta gidince tekrar soracağım.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hulyarecep cumartesi gunu gittigimde ikili taramada %80 erkek dedi. Onumuzdeki cumartesi yine gidicem, daha net birsey soyleyebilirim o zaman belki dedi.
Osoylu NezaketKahraman 12 haftalıkken nub teorisine göre bize erkek dedi bi açı ölçümü yaparak. Size de bu ölçüm ile mi erkeğe benziyo dedi baştan