Kurtuluss Dlrege 31+1 iz Ağustos sonu Eylül başı gibi dedi doktorumuz nasipse. Normal mi sezeryan mı nasıl olur bilemiyorum ve kendimi illa şu olacak diye şartlamıyorum. O an benim ve bebeğim için ne gerekiyorsa o olsun..
Enguzelhediym ElifOncul benim de 16 Ağustos görünüyo inanılmaz endişeli ve korku doluyum. benim kadar korkan yoktur eminim 😅
ElifOncul Enguzelhediym ay Ben Ben 🙈 nolcak nasil olcak ilk zamanlar nasil alisiriz dusunmeden duramiyorum:)
Enguzelhediym ElifOncul komple uyutsalar mi acaba beni diyip duruyorum vallahi kalbim ağzımda atiyo ya 🤦😅😄 bebek bakımını düşünemiyorum bile rahatıma çok düşkünüm. Hem korkak hem özgürlüğüne düşkün biri için annelik zor olacak 🙄😄 İnşallah en az acı ile atlatır kavuşuruz minnoslara
zuzus Normalde 12 Ağustos 1 hafta önden gidiyoruz 4-5 Ağustos gibi bekliyoruz ama ben de bu hafta pupp hastalığı çıktı doğurmadan geçmeyecekmiş o yüzden sabrım iyice tükendi inşallah ağustosa kalmadan doğar 😞 kendimi doğuma odakladım erken bekliyorum😭😔
ElifOncul Enguzelhediym ya sorma bazen tutabilcek miyim Ona bile endiseliyim 🙈 saglikla gelsin minnoslar🌺
zuzus Dlrege aslında normal doğum planlıyorduk hala da öyle ama benim dayanma gücüme göre değişecek doktor dayanmazsan sezaryen yapalım dedi psikolojim bebeğe kadar iyice bozulmasın diye 🤷🏻♀️😞 hiç böyle bir şey hayal etmemiştim hamilelikle ilgili son ayda başıma gelen sınav oldu 😔
tugbaayaz Dlrege 52 günümüz kaldı tahmini 16 Ağustos ama normal doğum istiyorum doktorum bi engel görünmüyor şuan dedi minnoşum ne zaman gelmek isterse tabi tarih olarak bilemicem 🥰😄