Neclanur Sewal35 valla canım bende sende farklı değilim bi uyuşukluk da var ki sorma gitsin dün iste kıyafetlerin etiketlerini kestim ne zaman yıkar ütülerim Allah bilir anne bebek çantası aldinmi
Sewal35 Neclanur dün size yazdım hiç bişey yok diye bugün bütün herşeyi aldım e-bebek civil babymalldan sabahtan beri alışveriş yaptık kayınvalidemle herşeyim tam artık çok şükür sadece yıkama ve ütüleme kaldı🤦♀️
Kurtuluss Dlrege 31+1 iz Ağustos sonu Eylül başı gibi dedi doktorumuz nasipse. Normal mi sezeryan mı nasıl olur bilemiyorum ve kendimi illa şu olacak diye şartlamıyorum. O an benim ve bebeğim için ne gerekiyorsa o olsun..
Enguzelhediym ElifOncul benim de 16 Ağustos görünüyo inanılmaz endişeli ve korku doluyum. benim kadar korkan yoktur eminim 😅
ElifOncul Enguzelhediym ay Ben Ben 🙈 nolcak nasil olcak ilk zamanlar nasil alisiriz dusunmeden duramiyorum:)
Enguzelhediym ElifOncul komple uyutsalar mi acaba beni diyip duruyorum vallahi kalbim ağzımda atiyo ya 🤦😅😄 bebek bakımını düşünemiyorum bile rahatıma çok düşkünüm. Hem korkak hem özgürlüğüne düşkün biri için annelik zor olacak 🙄😄 İnşallah en az acı ile atlatır kavuşuruz minnoslara
zuzus Normalde 12 Ağustos 1 hafta önden gidiyoruz 4-5 Ağustos gibi bekliyoruz ama ben de bu hafta pupp hastalığı çıktı doğurmadan geçmeyecekmiş o yüzden sabrım iyice tükendi inşallah ağustosa kalmadan doğar 😞 kendimi doğuma odakladım erken bekliyorum😭😔
ElifOncul Enguzelhediym ya sorma bazen tutabilcek miyim Ona bile endiseliyim 🙈 saglikla gelsin minnoslar🌺
zuzus Dlrege aslında normal doğum planlıyorduk hala da öyle ama benim dayanma gücüme göre değişecek doktor dayanmazsan sezaryen yapalım dedi psikolojim bebeğe kadar iyice bozulmasın diye 🤷🏻♀️😞 hiç böyle bir şey hayal etmemiştim hamilelikle ilgili son ayda başıma gelen sınav oldu 😔