Ayise Gunenc nasıl doktor giden varmi
Konya büyükşehir belediye hastanesi Ayise Gunenc doktor
Giden kimse yok mu??
Zelihaertek ilk hamileliğimde 2 kere muayene için gitmiştim sessiz bi doktor ama iyi olduğu söyleniyor aynı hastanede kardeşi olan hacer yavşan doktora gittim bu sefer 1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım memnun kaldım çok ilgilendi gğler yüzlü bi doktor
Zelihaertek gittim yani normal bir doktor sen sorarsan anlatır onun haricinde konuşan birisi değil sessiz bir bayan
Seda89 teşekkür ederim
Masmavihayaller12 teşekkür ederim
Yarın randevum var bakalım inşallah iyi haberler alirim
Zelihaertek beğenmedim ben doğru düzgün konuşmuyor bilgi vermiyor bile
Esrazeynepsare bilmiyorum artık mecburen gidecem randevular hep dolu kanamam olduğu için gidecem
Zelihaertek ilk doğumumu kendisinde yaptım sakin bi doktor çok zor bi doğum oldu ona rağmen sezeryana almadı ama doğumdan sonra sıkıntı çektim biraz ne iyi ne kötü diyebilirim
Prensannesi19 bende 8. Ayıma girdim her muayeneden sonra değiştireceğim bu doktoru hiç ilgilenmiyor diyorum ama yine ona gidiyorum çok sessiz hiçbir bilgi vermiyor ben sorarsam söylüyor anca e benimde bazen aklıma gelmiyor eve gidince aklıma geliyor sinirleniyorum bu saatten sonra değiştirmelimiyim onunla mı yapmalıyım doğumumu bilemedim
Seda89 hastaneden memnun kaldınız mı acaba bir de ne kadar ödediniz doğuma
Zelihaertek 6 aylık hamileyim başından beri ona gidiyorum işinde iyi olduğunu düşünüyorum ama gerçekten çok sessiz detaylı ultrasyonu ben söylüyorum yaptıracam diye ikili taramayı ben söyledim yaptıracam diye kendi bu haftalarda bunlar yapılmalı bile demiyor
YLDRM2020 Ayişe hanımla yeni doğum yapmış birisiyle görüştüm çok memnun kalmış muayene de sessiz olduğunu söyledi oda ama Doğumda çok ilgilenmiş
Guguklu_saat evet doğumda baya övüyorlar görümcelerim eşimin akrabaları hep onda doğum yapmış banada önerdikleri için gidiyorum. Sessizliği dışında iyi bi doktor ☺️
YLDRM2020 ben doğumu çok merak ediyordum şimdi sizden de böyle duyunca daha çok rahatladım 🙈☺️
Guguklu_saat genel de son ana kadar normal doğum taraftarıymış çok az sezaryen yaptırıyormuş
Muane ücreti ne acaba
Bende gitcen büyüksehire muane ücreti bir de doğum ücretini biliyor musunz