Guguklu_saat YLDRM2020 Bende normal istiyorum ama nasıl olur bilemeyeceğim artık 🤷🏽♀️ Hiç konuşmadık da
Guguklu_saat Angelkljh ben 4 ay önce görüştüğümde normale 1800 sezaryene 2200 dediler ama şimdi fiyatlar değişmiş Doğuma da muayeneyede zam gelmiş yarın muayene için gidince öğreneceğim fiyatları
Guguklu_saat Angelkljh ayyy ciddi misin sorma fırsatım olmadı benim doktora gözüküp hemen çıktım Normal doğum fiyatına bir şey dediler mi 🤦🏽♀️
Angelkljh YLDRM2020 valla bende çok şaşırdım ya daha bide yılbaşından sonra 3.5 yapmazlarsa şaşırim Ben oğlum 4 sene önce doğum yaptım özel Selçuklu da 1000 ödedim sene de kaç katlanmış yazık ya 15 tumuzda yapmaya da korkuyorum açıkçası bakalm ne olacak ya
nurrrr17 Guguklu_saat Angelkljh ben daha bugün aradım doktor da ayişe hanıma gidiyorum muayen ücret i hep 120 ödüyorum doğum ücreti 2. 200 dedi Sezeryan da normal da aynı fiyat dedi hatta açıkçası bugğn tüm hastaneleri aradım doğum ücreti muayenesi ne kadar diye hepsi pahalı söyledi doğımu 3 den aşağı söyleyen bi anıt ile Büyükşehir oldu gerisi hep 3bin dedi
Lylahmt3 Bende hacer yavşana gidiyorum aişe hanımın kardeşi ben çok memnunum hacer hanımdan hatta bugun kontrolüm vardı 40+3 olduk bekleyelim 41 i dedi salı günü yatış verfi olmazsa sunni sancıyla dogum olacak
Guguklu_saat Lylahmt3 inşaallah kolay geçer o doktoru da çok övüyorlar da ben Ayişe hanımla başlayınca değiştirmek istemedim
Angelkljh Kızlar bgn biraz sıkıntı stres yaptım kafam ağrıyor karsigim da karincanmalar felan oldu içim içimi yiyor bebeğe bisey olma ihtimali var mı hafif hafif yumruk gibi ağrı oluyor
Zatisahane4291 nurrrr17 akademi hastanesi de dusuk canim normal dogum 2200 oda ile 2400 anit da 2600 oda ile 2800 olmasi lazim