Suude Ayla-95 Detaylı Ultrasona gideceğim. Onun in adü ye sevk istiyorum de. Vermem derse sağlık ocakları veriyormuş de. Benim evime yakın olan sağlık ocağı hemen verdi. Belki vermez diye dedim. Ama verir.
Ayla-95 Suude canım benim adresim buradaki sağlık ocağında değil sevk verirlermi ben İzmir’de yaşıyorum normal de adresim burası değil
Suude Medinova hastanesi 350 TL. Bnm kendi Dr izmirde oda 250 TL dedi. Bende basit Bi işlem için o kadar para vermek istemedim adüye gittim orda 130 tl. Tavsiye ederim çnk oradada özel Dr ye görünüyorsun
Ayla-95 Suude İzmir’deki doktorun kim canım bir de medinova sadece 350 tl verip mi giriyorsun muane ücreti yok mu
Alminalperen Suude 😊 3 yıl önce oğlum da çok sorun yaşadım adü de randevusuz da yapmıyorlardı değişmiş demek ki😊
Suude Ayla-95 İzmirde özel mavi deniz tıp merkezine gidiyorum şirinyerde. 40 TL muayene Dr çok iyi. Murat ishakoğlu
Suude Ayla-95 Sadece detaylı Ultrason 350 TL dediler gerisini bilmiyorum aradım sordum öyle dediler ara Bi istersen
Ayla-95 Suude haftam geçiyor canım bi an önce yarın alıp adüye gitmem lazım 22 haftamdayım hafta sonu girmeden şimdi ben hastaneden mi alsam sağlık ocağı bilemedim sana bu fikri kim verdi bu şekilde yaptın
Suude Ayla-95 Yok cnm zaten adam söylüyor eğerki normal devletin Dr sine girersen 2 ay sonra diyor ama özele istersen hemen alalım diyor. Öyle girersin
Suude Ayla-95 Ben kendim düşündüm. Gittim denedim şansımı oldu. Ama sevksiz almıyorlar. Da kadın doğumdan yada sağlık ocağından sevk alman lazım
Suude Ayla-95 Cnm kadın doğumun özeli değil. Detaylı ultrasano radyoloji bakıyor. Onun özeli. Sen kadın doğum bölümüne git onlar seni yönlendirir