Alminalperen Ayla-95 canım yarın doktor bey yokmuş çarşamba gününe randevu alabildim sende arayıp randevu oluştur istersen Yoğunmuş çünkü
Alminalperen Ayla-95 daha erken yokmuş canım istersen ara rica et sıkıştırabilir misiniz bir araya de ama yok sanırım şuan zaten şehir dışındaymış pazartesi dönecekmiş ama Yoğunmuş iki gün
Ayla-95 Suude canım ben randevusuz adüye nasıl girebilirim ayrıntılı ultrason icin yardımcı olun yoksa ortada kaldım
Alminalperen Ayla-95 canım randevusuz olmuyor diye biliyorum ama bir görüş istersen arayıp varsa irtibat numarası internette
Suude Ayla-95 Canım sağlık ocağına git sevk kağıdı al. Detaylı Ultrason için. Adü de kadın doğuma git muayene edicekle rondan sonra aşağıya yönlendiriyor oranda detaylı Ultrasona giriyorsun. Çok basit Bi işlem hemende sonuçları veriyorlar
Ayla-95 Alminalperen canım bu hafta doktor olmadığı icin ben geç kalıyorum Hasan akalına gitmem mümkün değil
Ayla-95 Suude aaa çok basit Didimdeki kendi sağlık ocağıma gidip adüde ayrıntılı ultrason icin sevk kagıdı istiyorum dicem o kagıtla kadın Doğuma giricem ordan ayrıntılı ultrasona giricem doğru mu ücret de 130 tl
Alminalperen Suude 😊 3 yıl önce oğlum da çok sorun yaşadım adü de randevusuz da yapmıyorlardı değişmiş demek ki😊
Suude Ayla-95 Detaylı Ultrasona gideceğim. Onun in adü ye sevk istiyorum de. Vermem derse sağlık ocakları veriyormuş de. Benim evime yakın olan sağlık ocağı hemen verdi. Belki vermez diye dedim. Ama verir.
Ayla-95 Suude canım benim adresim buradaki sağlık ocağında değil sevk verirlermi ben İzmir’de yaşıyorum normal de adresim burası değil
Suude Medinova hastanesi 350 TL. Bnm kendi Dr izmirde oda 250 TL dedi. Bende basit Bi işlem için o kadar para vermek istemedim adüye gittim orda 130 tl. Tavsiye ederim çnk oradada özel Dr ye görünüyorsun
Ayla-95 Suude İzmir’deki doktorun kim canım bir de medinova sadece 350 tl verip mi giriyorsun muane ücreti yok mu