Sebseb Kisiye gore degisir sanirim. Benim 16 17 hafta da gecti. Prilam dr vermisti doktorum rahatlatiyor. Dr soyle beslenemiyorum bulantidan diye verir zaten
Merve1656 Toprakadasu benim mide bulantım 5.haftada başladı her sabah kendimi banyoda buluyordum takii 14. 15. Haftalara gelene kadar sonra rahatladım yavaş yavaş geçti şuan hiç yok 🤗☺️
Miniginannesiiii1111 Toprakadasu benim 12. Haftada geçti 15. Haftaya kadrar arada tekrarları sonra tamamen bitti şükür
Kubraz Ftm_bkdmr ay benimde çok zor geçiyor daha 10. Haftadayız. Sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi 🥰🥰 yalnızz değilmişimm mutlu oldum teşekkür ederimm💞
Toprakadasu Kubraz Ayy inşallah 12 13 haftalarda geçer bizimkide bende sadece benim zannediyordum midem normalde de çok hassas çünkü
dorukhan_nehirada_moms Toprakadasu ilk gebeligimde 14 haftada basladi dogurana kdr surdu bunda da adetim gecti bi basladim hala devam 18 haftaligim sanirim buda 9 ay devam edicek ilkinde 9 ayda 10 kilo vermistim bunda 18 haftada 7 kilo vermisim Rabbim yardimcimiz olsun saglikla gelsinler ins
62fatma gokhansevval katılıyorum önceleri hayatımı düzeltti şu an 15 hafta oldum bir bütün yutmama rağmen etki etmiyor
1serapguneyli Toprakadasu 31+5im,en son ne zaman kustum diye sorarsan bugun bu sabah 😂 üstelik 6.haftamda başladı ve hız kesmeden devamkee😂
Toprakadasu Ayy gerçekten üzülüyorum hep 12. De geçer diye düşünüyordum allah yrdımcımız olsun valla sürekli bulantıyla hayat çok zor
Toprakadasu Ftm_bkdmr Ftm_bkdmr ilaç vermeyi sevmiyor sanırım doktor 5 6 kez kusunca günde o zaman ilaç olur dedi bende sürekli bulantı oluyor