Toprakadasu Merhaba 9 haftalık hamileyim aşırı derece de midem bulanıyor sizlerde ne zaman geçti acaba ?
gokhansevval Toprakadasu vallahi şuan da Eşimden Daha çok sevdiğim bir ilaç var Zofer Hayatımı Kurtarıyor Yemin Ederim Ben Günde Yarım içiyorum Ama çok şükür su dahi içebiliyorum canım biraz pahalı ama hayat kurtarıyor diyebilirim 🧚🏻♀️🤲
62fatma gokhansevval katılıyorum önceleri hayatımı düzeltti şu an 15 hafta oldum bir bütün yutmama rağmen etki etmiyor
Anneolmayahasret Mom9272 bi havuz olaydi iyiydi🥴🥴😳 diger kankitoslar nerde yoklar 😂😂@NisaMomy @1Anne_ 😳😳😳
Ftm_bkdmr Canım benim 18 haftada geçti. Bu süre zarfı boyunca zofer ve prilam dr kullandım. Doktoruna görünsen iyi olur
Kubraz Ftm_bkdmr banada doktorum ikisini birlikte kullanmamı söyledi prilam ve zoferi, hep tereddutle içiyorum ama bi zararını olmayacağını söyledi. Siz de birlikte mi içiyorsunuz
Toprakadasu Ftm_bkdmr Ftm_bkdmr ilaç vermeyi sevmiyor sanırım doktor 5 6 kez kusunca günde o zaman ilaç olur dedi bende sürekli bulantı oluyor
Ftm_bkdmr Kubraz ben prilamı gece yatarken alıyordum zoferi de mide bulantısı başlamadan alıyordum. Bir zararı yok camım. Ben hastanede de çok yattım bu mide bulantısı yüzünden
Kubraz Ftm_bkdmr ay benimde çok zor geçiyor daha 10. Haftadayız. Sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi 🥰🥰 yalnızz değilmişimm mutlu oldum teşekkür ederimm💞