Toprakadasu Kubraz Ayy inşallah 12 13 haftalarda geçer bizimkide bende sadece benim zannediyordum midem normalde de çok hassas çünkü
Gmzk8995 Toprakadasu Benim sadece 7.ve8. Haftada oldu sonrasında hiç olmadı canım ama genelde 3.aydan sonra geçiyor ya da hafifliyor diyorlar ama yine kişiden kişiye göre de değişebilir tabii. İnsallah seninde bir an önce geçer 😊
Toprakadasu Gmzk8995 Şuan mutlu oldum Erken bitince İnşallah gerçekten mutfağa girip yemek yapmak istiyorum artık
Kapalikutu Toprakadasu sabah uyandığımda çok fazla bulantım oluyordu acıkınca falan başlıyordu genelde o da 16.haftdan sonra geçti benim 🤷🏼♀️ Çok zor bulantıyla yaşamak gerçekten inşallah hemen geçer Allah yardımcın olsun 😇
Butterfly1720 Toprakadasu genelde 15 ten sonra geçiyor ama kişiye gorede değişiyor benim 9-12 arası oldu sadece 2.hamileligim benim derdimde mide yanması 28 de bir başlıyor doğuma kadar midem yangın yeri 😔
Gulsaharal Toprakadasu gecmiyorduuuuuuuuuu 😂🙈 10+6 oldum ilerliyor ama geçmiyo diğer iki kızda böyle olmamıştım bitseydi hayırlısıyla gerçi ardındanda mide yanması başlayacak bitmesemi acaba kafamda deli sorular
Nur123- Toprakadasu ben de böle 10 defaya yakın kusuyorum bazen daha fazla çubuk kraker veya leblebi ye geçiyor kesiyor bildiğim kadarıyla 4. Aydan sonra kesilir ama bazıları dokuz ay devam eder allah yardımcın olsun