Seval22 mehefey ben sizi sorulara boğdum çok çok özür eşler girebiliyormu muayeneye şimdide özele gidiyorum ama eşimi almıyorlar içeri hiç görmedi ve çok istiyor girmek görmek
mehefey Seval22 yok ne özürü hiç sorun değil istediğinizi sorun tabiki☺️ malesef virüsten dolayı son bi kaç aydır almıyolar ama yinede rica edip şansınızı denersiniz🙏🏻
mehefey Neclanur evet aynı aslında ama mega daha geniş kapsamlı diye sanırım yoksa hizmet açısından hiçbi fark yok
Mervee09 Aselikra-11 bende esenler medipol düsünüyodm doğum için ama normal doğum esnasında sancı çekilen odalar ortakmış sanırm ve hiç bi sekilde hasta yakınlarını sancı çekilen odaya almıyolarms bana cok sacma geldi açıkcası devlet hastanesinden ne farkı var ozaman anlamadm ben açıkcası odamda yanlız çekmek isterm sancımı bi sürü hasta aynı anda sancı çekiyolar bağıran çağıran
Damyys Mervee09 kim söyledi size, sancı odaları tek kişilik normal zamanda sancı odasına yakınlarınız alınıyor fakat sadece kadın olanlar, eşler giremiyor. Fakat pandemi sürecinde 1 kişi alındıgını duymuştum sancı odasına
Tugbad95 Esrakhraman merhaba bende elif boyara gidicem sanırım sizde ona gidiyorsunuz nasıl bir doktor
Mehlikaninannesi Aselikra-11 Bende orada doğum yapmayı düşünüyorum Tuba kılık a randevu aldik.İlk defa gidicem bende merak ediyorum hastaneyi doktoru
Cinar3658 Mehlikaninannesi denemediğim doktor kalmadı canım orda Tuğba hanımda karar kılmıştım şans gece geldi bebem Nur Cansu hamıma yaptım doğumu ondan da memnun kaldım ama Tuğba hanım iyiydi cidden
Mervee09 Mehlikaninannesi hayır hastaneyle daha konusma fırsatm olmadı bi tanıdık doğum yapmışta orda onlar söylemişti kulak dolma bi bilgi de olabilir
Mervee09 Damyys öyleyse çok iyi bi tanıdık orda doğum yapmıstı da o söyledi niye öyle dedi ozaman anlamadm bikaç yıl önce yapmış gerçi
ikicocuklubiranne Aselikra-11 orada doğum yaptım hiç memnun kalmadım. İnşAllah memnun kalırsınız. Doğum yapıp çıkana kadar 3 doktor gördüm. İlk doğumsa kendinizi Doğumda bulabilirsiniz muayene de her şey normalken bir daha kapısının önünden geçmeyi bile düşünmüyorum
ikicocuklubiranne Mervee09 ortak değil sancı odaları yoğunluk olursa ortak olabilir demişlerdi bana da. Aynı odada olmasada yan yana odalar her türlü duyuyorsunuz bağırışları. Bana da tek kişi demişlerdi hem annem hem kayınvalidem yanımdaydı tabi bu hastalık öncesiydi şimdi nasıldır bilmiyorum ama önerebileceğim bir hastane değil
ikicocuklubiranne Mervee09 doktorların birbirilerinden haberi yok öncelikle kontrole gittiğim günün ertesi suyun bitmiş deyip Doğuma aldılar. İlk Doğum olunca korktuk tabi saatlerce suni sancı verdiler hiç açılma yok bir şey yok ilgilenen yok ebe bir tane pilates topu verdi o da İnan’ın diğer gebenin kanı üzerinde o kadar hijyenik yani. Kendi doktorum izine çıkmış beni Doğuma alan doktorun saati bitti başka bir doktor geldi. Ebe değişti gelen Ebenin tavırları çok çok kötü en son dayanamıyorum sezaryene alın diye kocanın parası çok galiba diye ortalıkta geziyordu. Sezaryene hazırlarken ki tavrı o kadar kötüydü ki sanki bedava olacak. Çalışanların tavırları çok kötü bir şey soruyorsunuz tersliyorlar. İğne vurmaya hemşire geldi çok canım yanıyor bu kadar yan dönmem yeterli mi dedim İnan’ın bir dövmediği kaldı siz benim ceza almamı istiyorsunuz bağırmaya başladı yaşadıklarımın bir kısmı sadece. Memnun kalan da var tabi ben bunları yaşadım
Cinar3658 Seval22 merhaba benim orda denemediğim doktor kalmadı royale hanımın tutumunu beğenmedim yinede dene cnm
Cinar3658 Seval22 Tuğba hanım hem ücret olarak uzman olduğu iiçin daha Makul hemde ben tavrını tutumunu beğenmiştim