Tugbad95 Esrakhraman merhaba bende elif boyara gidicem sanırım sizde ona gidiyorsunuz nasıl bir doktor
Edsn Ben de oraya gitmeye başlayacağım ve memnun kalırsam orada doğum yapmak istiyorum ama henüz doktor seçmedim ,Burcu Hanımı önerdiler o da randevu almak zormuş o yüzden karar veremedim.Önerileriniz varsa bekliyorum sevgili hamişler 🤩🤗
Meltem3421 Neclanur yengem 1 ay önce doğum yaptı sezeryan 2250 sigortalı 4100 yazmışsnız şaşırdm doktordan doktora farkmı ediyor acaba
MutluAnnnecik Aselikra-11 ben orda doğum yaptım cok memnun kaldım ikinci bebeğim de oraya gidiyorum fatihte oturmama rağmen
Neclanur Meltem3421 valla canım bize o şekil verdiler broşür şeklinde baya fark var arada muayeneleri ne kadardı acaba
Meltem3421 Neclanur muayene 90 tl canım şuan bende medipole gidiyorum bende 90 tl veriyorum doktordan doktora fark ediyor olabilir
mehefey Neclanur merhaba sizin bahsettiğiniz hastane Medipol Mega bağcılardaki. Nagihan hanım orda. Esenler medipoldeki ücretler normal soğum 1250 sezeryan 2250 sadece Burcu hanımın öuaynesi 200 tl ve doğum ücretide 3500 tl
mehefey Bende hamileliğimin başından beri röyale hanıma gidiyorum çok memnunum nasipse 21 günümüz kaldı sezeryan olucam😇
Seval22 mehefey bende royale hanıma gitmek istiyorum şimdiki doktorumdan memnun değilim hiç ilgilenmiyor ben sorarsam ilaç vitamin veriyor röyale hanım nasıl istediğiniz zaman ulaşabiliyonuzmu bide normal doğumu destekliyormu sezaryeni siz mi istediniz çok soru sordum kusura bakmayın istanbulda yabancıyım ve hangi doktor iyi bilmiyorum arayış içindeyim
mehefey Seval22 merhaba ☺️ Şuan hastanedeki doktorlar kendi şahsi numaralarını vermiyo ücreti yüksek bi kaç doktor hariç. Ama her aradığımda asistanı sayesinde ulaştım sorularımı sordum bi problem olmadı. Normal doğumu da destekliyo benim ilk oğlum sezeryan olduğu için buda mecburi sezeryan yoksa kendi tercihim değil. Ben ilk oğlumdada şimdide çok doktor araştırdım bu hastanede bide burcu hanım var ilk oğlumda ona gidiyodum aşırı memnundum numarasını da veriyor ama şuan doçent olduğu için muaynesi 200 tl olunca o kadar para vermek istemedim. Röyale hanım çok güler yüzlü her zaman uzun uzun bebeğimi inceledi beni bilgilendirdi her gittiğimde söylemediğim halde açtı bebeğimi renkli bi şekilde gösterdi ben şuan ilgisinden gerçekten memnunum😍🤗♥️
Seval22 mehefey çok teşekkür ederim benimde bir arkadaş orda emine zeynep hanıma gidiyormuş doçent diye ücreti yüksek doğum gece olursa doğuma nöbetçi doktor giriyormuş o yüzden doçente muayne için fazla ücret vermek istemiyorum burda açılan postlardan röyale hanımı herkes çok övmüş kısmetse 2 hafta sonra bende ona gidicem randevu ilemi çalışıyorlar şimdiden randevu almalımıyım
mehefey Seval22 evet randevu ile çalışıyolar istediğiniz zaman arayıp alabilirsiniz ben genelde bi kaç gün önce arayıp alıyorum çok önce almanıza gerek yok☺️
Seval22 mehefey ben sizi sorulara boğdum çok çok özür eşler girebiliyormu muayeneye şimdide özele gidiyorum ama eşimi almıyorlar içeri hiç görmedi ve çok istiyor girmek görmek