Merhaba ben ilk kızımı geçen yıl 2. Kızımı haftaya esenler Medipol hastanesinde doğuracağım her iki kızımda da doktorum Emine Zeynep Yılmaz inanılmaz rahat bilgi veren her detayla ilgilenen moral veren bir doktor normal Doğum yanlısı ama sezaryende de eli inanılmaz hafif ben sezeryen olmuştum ilk kızımda ne bir dikiş acısı ne bel ağrısı hiç birşey çekmedim onun dışında hastanenin sağladığı imkanlarda güzel 6 ay ücretsiz çocuk doktoru muayenesi hakkınız var ki çocuk doktorunun önemi Doğumdan sonra daha iyi anlaşılıyor bu noktada da Ali Oruç bey muazzam ilk kızım 25 gün yoğun bakımda kaldı zorlu bir süreçti ve bir gece adamcağız evinden gelip son iğnesini yaptı biz yoğunbakım sürecinde gece gündüz arabada beklediğimiz için gece geldiğini gördük sabahta kızımın küvezi başında uyanmak çalışıyordu sırf Ali beyden sebep bile orada Doğum yapılır ilk sezeryanım zorunlu olduğu için 1800 dü buda 2. Sezeryan olduğu ve Zeynep hanım öğretim görevlisi olduğu için 2800 ki şu pandemi süresince bir çok hastaneye inanılmaz zamlar geldi. Ben hastaneden memnunun açıkcası paylaşmak istedim