Aselikra-11 Kızlar fikirlerinizi alabilir miyim orada doğum yapıcam merak ediyorum doktorum tuğba kılık
Seval22 Aselikra-11 şuracıkta bekleyeyim bende 12 haftalığım o hastaneye geçicem röyale hanımı duydum iyi bir doktor diye giden varmı memnunmusunuz birde doğum gece olursa nöbetçi doktor giriyomuş galiba bir bilginiz varmı
MutluAnnnecik Aselikra-11 ben orda doğum yaptım cok memnun kaldım ikinci bebeğim de oraya gidiyorum fatihte oturmama rağmen
efsunksk Aselikra-11 benim 14 günüm var normalde ama bugün kontrol etti ve yatışımı yapıp doğumu başlatmak istedi ben istemedim
efsunksk Aselikra-11 yok sezaryen değil normal ama karın çevresinin gelişmediğini söyledi o yüzden serumlarla başlatalım doğumu demişti
Hatice1834 Bende o hastaneyi düşünüyorum şuan daha 5+4 üm ama takibim ve doğumum o hastanede olsun istiyorum tecrübeli anneler memnuniyetlerini ve şikayetlerini yazabilirler mi rica etsem
Neclanur Seval22 evet kendi doktorun gelmiyor ama nagihan hoca dedi zaten genelde gece gelir şancı sabaha kadar sürer ama nöbetçi doktor bakıyor ekstra para verip kendi doktorunu getirme durumu yok
Cinar3658 Seval22 merhaba benim orda denemediğim doktor kalmadı royale hanımın tutumunu beğenmedim yinede dene cnm