Irmakkk21 evet stres çok etkiliyor rahat olmaya çalış 32 ye geldi mi korkma inşallah kaç çıkıyor sancılarınız

Mom9272 stres yapmamak elde mi yatıyorum annemde kalıyorum İnş durmuştur ben hissetmedim çünkü sancıları şimdi arada belim agiriyor geçiyor oda normaldir heralde

Aybukeb sakın olmaya çalışıyorum İnş da geçecek kazasız belasız hiç bilmiyorum sormadım bile sancı diyince ağlıyorum direk

Irmakkk21 bende kasık ağrısıyla gtmiştim 34.haftada nstde yüksek sancılarım çıktı ciğer gelistirici serum vs verdiler 36haftam bitmek üzere şimdi bende çok korkmuştum

Irmakkk21 korkma canım hiç tedbirini al tevekkül et o evladı sana bağışlayacksa Rabbim şimdi doğsa da kavuşursunuz hiç merak etme tedbir ve tevekkül inşallah

Aybukeb Amin inşallah hepimiz Rabbime emanetiz o ne derse olur çok şükür ki inançlı insanlarız nasıl sabrederdik yoksa

Kizlar nst de sancisi cikanlar bisey hissetmiyor muydunuz nst ye girmeden once ? Ben de rahim agzi uzunlugum sinira yakin 29 haftaligiz tedirginim bu konuda

beatrice00 ben hiç hissetmedim 26 da çıktı zaten kontrole gittim belli oldu şansa yani