Meerryy Hazal2020 baktırdım kuzum 1000 çıktı çok şükür. Takvime göre 4 haftalık hamileyim ama bakalım en kısa zamanda doktora gidicem 🤩
Meerryy insan_insan yaaa Bi an şaşırdım şok oldum kalın çift çizgi koyu ne oluyor dedim 🙈 değer de yüksek 1000 çıktı zaten
Meerryy Ecmelbeyza etmem mi canım benim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla sen de haber ver bize 🤩🤩🤩
selen_turgut01 Meerryy hamilesiniz benimde 2 gün önce günüm geçti hemen evde test yaptım silik çıktı sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım şuan 4+5 günlük müş 7 haftalık ken hastaneye git o zaman kalp atışını da dinlersin dedi 😊
Meerryy selen_turgut01 ben de Bi kadın doğuma gidip muayene olacağım bakalım ne dicek artık sonrası da sağlıkla huzurla ilerler hepimizin de inşallah 🥰
Seher112 Meerryy bu ovülasyon testi mi onunla gebelik nasıl belli oluyır bu arada Hayırlı olsun gözünüz aydın
Meerryy Seher112 bu gebelik testi canım. Strip şeklinde hassas. Ovülasyon testi aldığım sayfa göndermişti. Teşekkür ederim darısı isteyen bekleyen herkse nasip olsun inşallah 🤩