Meerryy kızlar sabah yaptım adetim gecikti t çİzgisi baya koyu ne demek bu ayy çok heyecanlıyım hastaneye gidicem
Meerryy Angelsmom kuzum ayy çok heyecanlıyım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Btl_89 Meerryy hadi hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif çıkar allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin 😘
Meerryy Kızlar kan verdim 1000 çıktı değerim 🤩 Allah ım hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin isteyen herkese aratmasın kimseyi hasret bırakmasın. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım 🤩
Meerryy Kaderozy @Tlhm en son 28 mayısta adet oldum. 25 haziranda olmam gerekiyordu çok düzenlidir saatim bile şaşmaz ha oldum ha Olcam diye bekliyordum kaç gündür. Bu ay biraz rahat bıraktım foruma neredeyse 1 ayda 5 defa girmişimdir. Hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Meerryy Deletedmom281 ayyy canım yaa değişik duygular içerisindeyim ne hissediyorum şuan bilmiyorum 🙈
Meerryy insan_insan yaaa Bi an şaşırdım şok oldum kalın çift çizgi koyu ne oluyor dedim 🙈 değer de yüksek 1000 çıktı zaten
Meerryy Hazal2020 baktırdım kuzum 1000 çıktı çok şükür. Takvime göre 4 haftalık hamileyim ama bakalım en kısa zamanda doktora gidicem 🤩
Tugbatepe Meerryy hayırlı olsun tebrik ederim 🥰 Aramızda 1 gün var sadece değerlerinde gayet iyi görünüyor 👍