Meryem1316 İğneler covid 19 tedavisinde kullanıldığı için temin edilemiyor . Oksapar glexcan ve enox tan hibor a döndüm . Bulabildiğim kadarıyla devam . Cimer e yazdım saçma ötesi cevap . Yok fiyat artışı için maliye ile anlaşma yapılmasını bekliyorlarmış . Asıl bebeği kaybedersem onlar fena anlaşma yapmak zorunda kalacaklar . Ben hibor 7500 kullanıyorum . Elimde oksapar 4000 ilk 9 adet var . Gönderebilirim isteyene
Deryasaym Sanslikedi17 bazen o uygulamada var görünmesine rağmen olmuyor ilaç ama hiç arayıp sordunuz mu acaba Meryem1316 bana gönderebilir misiniz acaba
Naciye1303 Elser Igneleri gönderdiniz mi acaba oksaparlari bana gönderebilir misiniz lütfen doğumuma iki gün var ve doğumdan sonra da kullanmam lazım 🙏
Elser Arkadaşlar yazdığım kişilere kargolayacağım.İnşallah en kısa zamanda sizinde iğneleri bulmanı temenni ediyorum.Allahım herkese şifa versin 🌸
Deryasaym Selov ihaledeki ürünlerden çekip gönderiyoruz derken ? Depolarla görüştüğümde depolar firma ilaç üretimi yapmıyor diyor 🤷♀️
Selov Deryasaym bi ara konuş istersen üretim filan durdu demediler oksaparın numarası bu gönderiyolarmış 0 (212) 410 39 50
Selov Deryasaym oksapar enox clexane üçü birden durdurmadıya mesele başka şeyler üretim devam ediyo sen bi ara konuş
Elifinmucizesi Selov üretim falan durduğu yok arkadaşlar korona tedavisinde kullanıldığı için kara borsa olmuş
Sbkskn Meryem1316 bende bulamıyorum çorumda yaşıyorum 14 haftalık hamileyim elinizde varsa bende alabilirim
Mutlubianne Merhaba benim de iki kimyasal bir 13 haftalık kaybım var. Şuan tekrar hamileyim ve henüz yeni doğuma kadar kullanmam gerekiyor. 4000 oksapar , Enox ya da clexane olabilir. Elinde olan varsa bana ulaşırsa çok memnun olurum🙏🏼
Deryasaym Selov size ilaç geldi mi peki ulaşabildiniz mi netice olarak. Ben de görüştüm şimdi pzt arayın tekrar yardımcı olalım dediler
Deletedmom424 Deryasaym bende Koçak farma ile görüştüm 1 saat sonra arayın dediler. (Sağlık bakanlığı yönlendirdi) 1 saat sonra aradım ve 3 gün boyunca hep aramalarım direk hattan düştü umarım ulaşabilirsiniz.
Gebegunlugu Deryasaym bende aradım banada pazartesi arayın yardımcı olurlar ecza ciniz ile anlasın ecza ismi verin dedide ne konuda anlasicam bilmiyorum ucret mi ki?