NesrinDefne Ebruzey Ay hadi az kalmış sayılır gözün aydın 💕 Hayırlı doğumlar diliyorum dikkat edin kendinize 😍
NesrinDefne Sara Amin teşekkür ederim 💕 İnşallah size de nasip olur sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
NesrinDefne Gamzee_fatih Amin teşekkür ederim hiç canını sıkma hamileliğin de doğumun da güzel geçsin 😍 Hayırlı doğumlar şimdiden Allah’a emanet olun 🙏🏻💕
Esra1963 NesrinDefne Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin canım 😍 Bende kesikten çok korkuyorum bebeğin kaç kg doğdu 🙈🙈
NesrinDefne Esra1963 Doğumdan önceki son kontrolümde 3500 gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonra doğum yaptım içeriden 3600’lük bir şey çıktı 😂 Boyu da 48 cmlik bir yer cücesi doğurdum vallahi 😂
fgmkus NesrinDefne allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin böyle Doğumdan korkutmayan cesaret veren mesajlara bayılıyorum harikaydı teşekkürler 🙏😍
FeriDEniz NesrinDefne anlatımınız da fotoğrafınız da çok tatlı. Allah sağlıkla büyütmek nasip olsun 🙂🙏
cansuece NesrinDefne 💪kadının gücü diyorum ve ayakta alkışlıyorum👏 Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşllah 😇 bende ha bugün ha yarın diyorum bakalım gelsin benim kızımda bugün inşlllah dua edin😇
Aydaozk NesrinDefne kız ilahi sen beni güldürdün allah da seni güldürsün 🤗🤗 ne güzel bir kavuşma hikayesi hayırlı olsun kızın annesi allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah darısı nasıl doğuracam diyen bizlerin başına inşallah 😍😍
NesrinDefne Aydaozk Amin canım darısı başınıza 😍 Bir avazda doğurursun inşallah ne olduğunu anlamadan 💕🙏🏻
Hatke Harika bir doğum hikayesi okudum sayenizde 😊 korkularımdan bir nebze uzaklaştım cok teşekkür ederim güzel yazınız için bebeğinize ve size sağlıklı ömürler olsun 😊
NesrinDefne Hatke Ben teşekkür ederim okuduğunuz için 💕 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😍🙏🏻
DilanArven NesrinDefne yaaaa ne kadar hos ne guzel anlatmissiniz yerinizde olmak icin neler vermezdim insallah benimki de boyle gecer bir yandan cok korkuyorum bir yandan yapanlardan neyim eksik diyorum🙄 allah anali babali buyutsun 😍😍😍
NesrinDefne DilanArven Amin canım teşekkür ederim 💕 İnanıyorum ki sen de benim gibi hemencecik doğuruverirsin bebişini Allah’ın izniyle 🙏🏻💕
Domatesimm NesrinDefne maşallah Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻😇 çok güzel bir Doğum hikayesi inşallah ben de çatır çutur doğururum😅😅
NesrinDefne Domatesimm Amin teşekkür ederiiiim 💕 Darısı başına sende doğur anacım çatır çutur nedir ki altı üstü bir doğum 😂😂
Sayka canım tebrik ediyorum seni allah bebeyini bekleyen her kese yardim etsin. bide bir sorum olcakdı. nişan gelmişmiydi ondan önce sancı gelmeden önce
NesrinDefne Sayka Yok canım bende gelmedi hiç sadece sancım vardı zaten sonra apar topar hastaneye gittik orda da gelmedi. Bekledim bide ben o kadar şu nişan gelsin de bi göreyim nasıl bir şey diye merak ediyordum bi baktım doğurmuşum bile 😂😂
tuuuucee NesrinDefne Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım sağlıklı huzurlu bir hayatı olur inşallah 🙏 Allah bize de bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah☺🙏