Tkrzm NesrinDefne allahım korusun ne güzel bir doğum yapmışsın ve çokta güzel anlatmışsın allah kuzunu bağışlasın hiç ayrılmayın😊 darısı da başımıza 🙏🙏
NesrinDefne Tkrzm Çok teşekkür ederiim 💕 Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi korkmak yok doğur gitsin 😂😂
Melikerhan NesrinDefne okuduğum en güzel doğum hikayesiydi diyebilirim mükemmeldi 😍😍 Rabbim sağlıklıcana hayatına devam etmenizi nasip etsin inşallah 🙏
NesrinDefne Melikerhan Beğendiysen ne mutlu özet geçtim aslında daha neler var gerçekte görseydin bide sen beni 😂 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ben sıramı savdım hayırlısıyla sıra sizde 😍🙏🏻
Glsmarf NesrinDefne gözünüz aydın valla hem duygulandım hemde çok güldüm çatır çutur doğurmak nedir ya ☺ rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallah benimde son 1 ay 🙈
NesrinDefne Glsmarf Ayy hadi gözün aydın az kalmış sağlıkla kucağına al bebişini 😍 Kız şaka maka doğurdum valla bak 2 haftayı da geçti hala inanamıyorum arada elim karnıma gidiyor sonra bi viyak sesi duyuyorum doğru ya ben doğurmuştum diyorum 😂😂
SevDin NesrinDefne maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin normal doğum yapmak isteyen ben için yazınız moral oldu valla inşallah şartlar uygun olurda bende normal doğum yaparım çok istiyorum bakalım rabbim bütün hamileleri tek nefeste kurtarsın inşallah 😊🙏
NesrinDefne SevDin Amiin canım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕🙏🏻 Hiç korkma doğumdan herşey bebeğini kucağına alana kadar sonra bütün o çektiğin acıları sancıları unutuyorsun bile emin ol 😍
ulker2017 ALLAHA Çok sükür canim,ALLAH Anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin IN SA ALLAH,darisi bizlerin basina IN SA ALLAH❤☺👼🏼
NesrinDefne ulker2017 Amiin çok teşekkür ederim hayırlısıyla sizler de kucağınıza alın bebişlerinizi dualarım sizinle 😍
NesrinDefne Aydaozk Amin canım darısı başınıza 😍 Bir avazda doğurursun inşallah ne olduğunu anlamadan 💕🙏🏻
Hnfth NesrinDefne ayy maşallahh ne güzel anlatmışsınızzz Allah analı babalı büyütsünn Darısı başımıza 😍😍💃💃👍🏻🐣🤰🙏🏻🙏🏻💕
NesrinDefne Hnfth Çok teşekkür ederim amin canım 😍 Sıra sizde artık zamanı gelince sağlıcakla kucaklarınıza alın bebişlerinizi 💕🙏🏻
NesrinDefne Hatke Ben teşekkür ederim okuduğunuz için 💕 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😍🙏🏻
NesrinDefne DilanArven Amin canım teşekkür ederim 💕 İnanıyorum ki sen de benim gibi hemencecik doğuruverirsin bebişini Allah’ın izniyle 🙏🏻💕
NesrinDefne Domatesimm Amin teşekkür ederiiiim 💕 Darısı başına sende doğur anacım çatır çutur nedir ki altı üstü bir doğum 😂😂
NesrinDefne Sayka Yok canım bende gelmedi hiç sadece sancım vardı zaten sonra apar topar hastaneye gittik orda da gelmedi. Bekledim bide ben o kadar şu nişan gelsin de bi göreyim nasıl bir şey diye merak ediyordum bi baktım doğurmuşum bile 😂😂
Sayka NesrinDefne bende hergun niwan bekliyorum. her sabah uyandigimda dua ediyorum ne olur bu gun sancim gelsin. oluşuma gel diye hergün sesleniyorum ama bey efendiden tık yok
SevDin NesrinDefne amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dikeklerin için henüz 27 haftalığım daha çok var inşallah bende burdan paylaşırım doğum hikayemi