Edanur_cerkez Ben esenler medipole gidiyorum arkadaşlar ama doktorum kafamda çok soru işareti bırakıyor bi gidiyorum tatlı konuşarak açıklama yapıyor bi diğer kontrolümüz de de azarladı beni konu ise düşük teklikem vardı nelere dikkat etmeliyim diye sordum azarladı beni neden araştırmıyorsun diye bende doktorumu değiştirmek istiyorum yeni açılan bi hastahane var Başakşehir çam ve Sakura şehir hastanesi giden var mi hiç aranız da tavsiyeniz ne olur bana???
Nursenasya Edanur_cerkez Bende esenler medipole gidiyorum ve benimde arada kanama oluyo 19 haftaligim ve doktorum cok ilgili isterseniz dr.elif basol u siddetle tavsiye edebilirim.sizin doktorunuz kim sehruz mu yoksa nur cansumu cunku ikisininde azarladigini duymustum
Gamze58abz Aylaninannesi doktorunuzun adı ne bende o hastaneye gidiyorum çok memnunum doktordanda hastanedende
U566 Lalesen Ben Fransa doğma büyümeliyim Türkiye’de doğumun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum burda devlet hastanesinde bedava herşeyi devlet karşılıyor..
Seyma-58 Deletedmom281 sakarya medar hastahanesi ilknur gezgin kuşçu doktorumdan çok memnunum muayene ücreti 140tl normal doğum 3050 sezaryen doğum ise 2900tl bu fiyatlara oda süslemesi ve foto çekimi ve albümü dahil
Nurhhhh Lalesen ben Esenyurt medihaus Aynur hanıma gidiyorum ,kızımı 2 sene önce orada doğum yaptım şimdi oğlum için gidiyorum ,2. Doğumuma 2 ay kaldı .eşimde doktor ,Aynur hanımı da anestezi dr unuda eşim mesleki donanım olarak tek geçerim diyor
Nurhhhh Nurhhhh kendimiz Beylikdüzü’nde oturuyoruz .bir sürü para vermeye gerek yok önemli olan kadın doğumcunu dr bilgisi ve anestezi dr u .çocuk dr u ragıp bey de doğumdan bu yana kızımın takibini yapıyor .eşimde daha önce medicana daçalıştığı ve diğer hastanelerin çoğunda nöbet tuttuğu için çoğu hastanedeki dr ları tanıyor
Lalesen Nurhhhh hamileligimi öğrendiğimde ilk oraya gitmistim kan vermek için. Bende haşim beye gidiyordum yanılmıyorsan eşi aynur haninim. Orda fiyatlarda çok uygun.
Ebrumurat07 Sevgiarf malasef canım bende azerbaycandayım aynı o şekilde her gittiğimde bende ödüyorum çok saçma geliyor doktor için ayrı veriliyor birde ücret 😔
Neslik Sezensu merhaba doğumu hangi hastanede yaptırıyor ve ücret bilgisi vermeniz mümkün mü? Teşekkürler
Bilge60 Deletedmom281 Tokat medical park a gittim ilk kez 600 tl verdim 🙄 ve şuan çok kararsız kaldım devlet mi özel mi diye devlet çok ilgisiz oluyor diyorlar 😞
Ygtbsr Bilge60 ben sizin yerinizde olsa tokat üniversite hastanesi ilhan beye giderim bulunmaz biri bir araştırın derim
Aysemom Deletedmom281 İstanbul gaziosmanpaşa avrasya hastanesine gitmeyi düşünüyorum doktor önerisi olan var mıdır?