Aysemom Deletedmom281 İstanbul gaziosmanpaşa avrasya hastanesine gitmeyi düşünüyorum doktor önerisi olan var mıdır?
helinergul Tucenur merhaba ben de doktorumu değiştirip nisa hastanesinde bir doktoru denemek istiyorum gelecek ay kontrolümde acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Seydaybuke Kayseride hüma hastanesi cahit beye gidiyorum 115muayene sağlık güvencesi yoksa 150doğum sanırım 2500dü 2çocuğumu da cahit beyde doğum yaptım aşırı aşırı memnun kaldım darısı bu prensesime😊
NurseB Simal61 2600 tl normal doğum 1gece,sezaryen 2 gece. Normal doğumda Epidural +500 tl. Fotoğraf çekimi ve albüm fiyata dahil
Miniginannesiiii1111 Gulcan0187 hakan hoca efsane adamdır detaylı ultrasonumu o yaptı Selçuk yetkinele gidiyorum ben 😇☺️
Aynurrrr Beyzanur18 goptaki şafak hastanesi mi 500 evlermi acaba doktorunuz kim bende orda dogum yapıcam inşallah
Beyzanur18 Aynurrrr muayeneyi 50.yıl mahallesinde ki Şafak hastanesinde yapıyor ama doğumu 500 evlerde ki hastanede yapıyor doktorumun adı Ayşin hanım ☺️
Aynurrrr ipeksii23 ben gopta belde tıp merkezine gidiyorum muayenesi 115 dogum ücretini henüz bilmiyorum
Edafatih Kızlar bende Çamlıca medipol hastanesine gidiyorum doktorumdan çok ama çok memnunum muayne ücreti 125₺ normal doğum 1750₺ sezeryan 2200₺
Eddablt Deletedmom281 Bana bazı fiyatlar çok pahalı geldi ya 🤷🏻♀️ Ben muayneye 120 veriyorum. Çapa özel medilife’a gidiyorum. Sigortalı fiyatları normal 1300, sezeryan 2250, ve doktorum çok ilgili 😋
Simal61 NurseB medar fiyatlarımı canım sen orada mı doğum yaptın .. doğum için nasıl ilgileri bakımı vs
Ygtbsr Bilge60 ben sizin yerinizde olsa tokat üniversite hastanesi ilhan beye giderim bulunmaz biri bir araştırın derim
Bilge60 Ygtbsr maalesef erkek olana gidemiyorum ama başka önebileceğiniz var mı acaba üniversite de devlette ya da Erbaa da
eleysu Tucenur Merhaba, bana da Asiye hanımı tavsiye ettiler siz onun takibinde misiniz tavsiye eder misiniz?
ipekayan 1994ozg umut bey e siz gittiniz mi hiç gidenler memnun kalıyorlar. Ben bayan olduğu için Seçil hanımı tercih ettim ama şu anlık bir sorun yaşamadım