Cansucasalin Pendik medipol üniversitesi hastanesi / Yıldız Altan Aydın aşırı memnunum , sabırlı bir doktor..💕☺️
Fadimedrms Haftadayım İst reyap Mehmet alicik doktorum. Çok memnunum çok ilgili ni doktor. Allah kndan6 razı olsun . Kesinlikle tavsiye ediyorum
HafsaRumeysa Seraparsln tm cnm 😊 cuma gunu gittim nstye girdim bu persembe degil diger persembe yine gidicm o zaman kesin gune karar vercz dedi hayrlisiyla insaAllah
Seraparsln HafsaRumeysa hayirlisiyla kolay şekilde dogurursun insaALLAH 😍 bu arada nstye sürekli giriliyor mu son aylar . Ayrıca ekstra ücret alınıyor mu
Ygtbsr Arkadaşlar bütün postu okudum ama duymak istediğim hastane isimlerini bulamadım gop istinye hastanesi ve gop medical parka giderleriniz varmi aranızda bu 2 hastanede doktor arayisindayim
Fturk Ygtbsr ben gop yeniyuzyıl hastanesi gidiyorum Dr Burak Özköse çok ilgili bir doktor tavsiye ederim 😊
Gokces Tugbatepe Nur hoca iyi bir doktordur. Biraz zaman vermek lazım karşılıklı tanışmak lazım. Bir gitme de hemen o bağ kurulmuyor bu bir gerçek. Ama işinde titiz ve dikkatli
Derya-D MiraMir daha 5 buçuk aylık olduğum için sorma gereği duymadım. Ama ilgi alakadan doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
elifhd bağcılar medıcıne hastanesine gidiyorum bugun öğrendim normal doğum 2750 dediler hiç beklemiyordum çok pahalı değil mi bana mı öyle geldi bilmiyorum😕
gozde-1997 Deletedmom281 Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum Balıkesir Alaattin Kaçar iki muayenede bir ödeme yapılıyor 150 tl doktorumdan çok memnunum ilgil ve güvenilir sevgi hastanesinde doğum yaptırıyor normal ve sezeryan 4200 tl
Gokces As-li-93 Ben Memnunum Nur hocadan 🌸 bu hafta kontrolüm var 36. Haftalık oldum. 15 ten beri beraberiz
Mervee09 Betuldefnem doktorunuz normal doğum yanlısı mı bide doğum prosedürleri hakkında bilgi aldınız mı bende mesela o hastaneyi düsünüyodm ama bi tanıdık orda doğum yapmıstı sancı çekilen oda ortak ve hiç bi yakınınız giremiyo yasak dedi o yüzden vazgecmistm soncta özel hastane sancımı odada çekmek isterim acıkcası diğer seslerden insan ister istemez etkilenir diye düsünüyorm