Aysenozturk007 Balyanakmom rica ederim canım o kartı göster oyak üyeliğim var de indirim yaparlar yoksa hasta haklarına git kapılarına dayan 😄
Ebrugur2019 Aylaninannesi ayyy inş 🙏🙏🙏 bende hep erkek hissettim ilk öğrendiğim andan beri hamile olduğumu ve bir kızım var inş mevlam birde erkek evlat nasip eder sağlıklı hayırlı 🙏🙏🙏
Lalesen AZE62 en başta lale hanımdan randevu almak istemiştim bende ama kısmet yildiz hanimaymis. Lale hanımda çok hanım birine benziyor 😊
Yildizsevgi Aselbade ben bagcilarda oturmuyorum gaziosmanpasadayim a kendi arabamiz da yok ama icime en sinen doktor o oldu🤗 hem maddi hem manevi sayılır
Aselbade Yildizsevgi bende goptayim annemler guneslide oturuyo yakinlar yaman hastanesine nasil gidiyosunuz randevu sistemleri nasil bilgi verirmisiniz 😍
Remziye02 Srzrk aaaa korktumm simdi umarim ole bisey olmaz ya ama fiyat baya uygun geldi bide bana yakin hayirlisi bakalim o gunleride gorelimde yer farketmez saglicakla dogurayimda🙏🏻
Srzrk Remziye02 İnşaallah olmaz ama bir B planı olsun hastane için diye söyledim. Ben aklımda bir kaç yer belirledim. Sağlıkla gelsinler inşaallaahh😍🙏
Ceren89 Merhabalar; Göztetepe Tıp Merkezi’nde doktorumuz. Ataşehir Florence Nightingale’i istiyoruz. Normal 3.000 küsür, sezaryen 4000 küsür dediler.
Biberff Deletedmom281 doktorum Sanem Çimen, kendi kliniğine gidiyorum. Anlaşmalı 2 hastane var tercih bizim. Sezaryen-normal aynı ücret 3.500-4.000 tl muayene ücretim:250 tl Aşırı memnunum doktorumdan çokça mutluyuz (Antalya)
Dilara60 Betu 13+5 te öğrenmiştim ben ikili test yaptırdığımda ☺️ Erkek ise ve pozisyonu müsaitse erken öğrenebiliyorsun :) ilk mi seninde ☺️
Mensurela Lenagul bende Mersin medikale gidiyorum muayene ücreti 150 ödüyorum doktordan doktoramı değişiyor mu acaba 🧐
Canan1987 fosforlukalem Halil beyide söyledi ama bize ora uzak olduğu için tercih etmedik Altan Cebeci’yi önerdi bide o daha yakın olduğu için ona gideceğiz.sen bayağı tahlisizlik yaşamışsın boşver sıkma canını kendi ayıbı bir Dr o tarz davranması çok yanlış ben kendi Dr seçerlerkende önce ona dikkat ettim hastalarına heleki bir gebeye karşı özverili sıcak yaklaşmak okadar önemliki oyüzden Işık beyi çok taktir ediyorum
fosforlukalem Canan1987 evet altan cebecinin adını çok duydum. Bir de aytül çobanoğlu varmış. O zamanlar bilmiyordum. Gidenler çok memnun, şimdiki aklım olsa onlardan birine giderdim 😊