Srzrk iyi bari cok degilmis 😂umarim planli bir sezeryan dogum yaparim

Deletedmom281

Deletedmom281 antalya medicalpark Ayhan Yılmaz çok iyi bir doktor çok ilgili tavsiye etmem mutlaka gitmenizi isterim muayene ücreti 200 Tl

Ama eşimin işi gereği önümüzdeki ay bursaya gidicez ordaki özel hastanelerden iyi bir kadın doğum doktoru arayışı içindeyiz şu an aslında 😏

Deletedmom281 ben bahçeşehirde özel bir kliniğe gidiyorum. 300 tl kontrol 50 tl nst ücreti. Normalde doğumlar 8000 tl den baslıyor ama doktor arkadasımın arkadası oldugu için ve durumumu bildiği için 5000-6000 civarı dedi. Umarım üzerine çıkmaz diye dua ediyorum

Tucenur

Tucenur merhaba bende Nisa hastanesine gidiyorum Derya Kanza güle siz kime gidiyorsunuz birde bana Zprunlu sezeryana 2800 dediler 🙄

Medicalpark Bahçelievler e gidiyorum. Kadın Doğum bölümü çok kalabalık olduğu için bazen değiştirsem mi diye düşünüyorum ama fiyatlar her yerde çok uçuk 😑 doktorum İrina ergül memnunum aslında. Normal doğum 4.900 TL sezeryan 7900 TL muayene 220 TL

Remziye02 Ay evet ben de şaşırdım 3.5-4 tahmin ediyordum😂 ya ama uygun olduğu için de o kadar çok doğum oluyor ki. Bir arkadaşım en başından sonuna oraya gitti 3-4 gün erken doğum yapacak oldu yer yok dediler. Suyu geldi kızın yer yok diyip almadılar. Acil avcılar hospital a gittiler orda doğuö yaptı.

Merveeplt henüz 16 haftalık bebeğim o yüzden doğum ücreti konuşmadım daha

Bsrbsn merhabalar bende Bağcılar Medipolde Özlem hocaya gidiyorum doğum fiyatlarını sormadım tüm doktorlar için eşit fiyat mi acaba ?

Deletedmom281 merhabaa. Bahçelievler özel nisa hastanesine gidiyorum. Sigortalilara muayne ücreti 100 tl. Henuz doğum ucretini sormadim 😊

Reysare merhaba doktorum asiye uzun bundn 1 ay önce sordum 2.500 denildi muhasebesi verdi fiyatı

Mucize035 fatma bilgehan hanimin dogum fiyatlari falan nasil . Bilgilendirirsen sevinirim :)

Aylaninannesi maşşallah sizin bitmiş nerdeyse biz daha başlardayız.Size bir şey danışayım ben o zaman hazır siz benden daha deneyimlisiniz 2 gün önce Fatma hanım yüzde 70 erkek dedi bebeğim için acaba değişir mi sonradan sizde öyle bir şey oldu mu 🙈🙈🙈