📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Mucize035 fatma bilgehan hanimin dogum fiyatlari falan nasil . Bilgilendirirsen sevinirim :)
Aylaninannesi merhaba aynı doktora gidiyoruz sizinle siz kaç haftalık hamilesiniz
Yeniden normal 3250 sezeryan 2750
Aylaninannesi maşşallah sizin bitmiş nerdeyse biz daha başlardayız.Size bir şey danışayım ben o zaman hazır siz benden daha deneyimlisiniz 2 gün önce Fatma hanım yüzde 70 erkek dedi bebeğim için acaba değişir mi sonradan sizde öyle bir şey oldu mu 🙈🙈🙈
Ebrugur2019 bana da tam emin değilim ama kıza benziyor dedi ve kız çıktı 😁
Balyanakmom rica ederim canım o kartı göster oyak üyeliğim var de indirim yaparlar yoksa hasta haklarına git kapılarına dayan 😄
Aylaninannesi ayyy inş 🙏🙏🙏 bende hep erkek hissettim ilk öğrendiğim andan beri hamile olduğumu ve bir kızım var inş mevlam birde erkek evlat nasip eder sağlıklı hayırlı 🙏🙏🙏
Ebrugur2019 hayırlısı ile inşaAllah ☺️☺️
kedilibiranne maleseff😑
Kimyagercik bu fiyatı muayeneye gelen zamdan sonra mı aldınız?
Aselbade ben bagcilarda oturmuyorum gaziosmanpasadayim a kendi arabamiz da yok ama icime en sinen doktor o oldu🤗 hem maddi hem manevi sayılır
MelisEzgi 6 haftalık gebeydım anlaştıgım zaman
Srzrk aaaa korktumm simdi umarim ole bisey olmaz ya ama fiyat baya uygun geldi bide bana yakin hayirlisi bakalim o gunleride gorelimde yer farketmez saglicakla dogurayimda🙏🏻
Merhabalar;
Göztetepe Tıp Merkezi’nde doktorumuz.
Ataşehir Florence Nightingale’i istiyoruz. Normal 3.000 küsür, sezaryen 4000 küsür dediler.
- Düzenlendi
Deletedmom281
doktorum Sanem Çimen, kendi kliniğine gidiyorum.
Anlaşmalı 2 hastane var tercih bizim. Sezaryen-normal aynı ücret 3.500-4.000 tl
muayene ücretim:250 tl
Aşırı memnunum doktorumdan çokça mutluyuz
(Antalya)