Reysare merhaba doktorum asiye uzun bundn 1 ay önce sordum 2.500 denildi muhasebesi verdi fiyatı

Mucize035 fatma bilgehan hanimin dogum fiyatlari falan nasil . Bilgilendirirsen sevinirim :)

Aylaninannesi maşşallah sizin bitmiş nerdeyse biz daha başlardayız.Size bir şey danışayım ben o zaman hazır siz benden daha deneyimlisiniz 2 gün önce Fatma hanım yüzde 70 erkek dedi bebeğim için acaba değişir mi sonradan sizde öyle bir şey oldu mu 🙈🙈🙈

Aylaninannesi ayyy inş 🙏🙏🙏 bende hep erkek hissettim ilk öğrendiğim andan beri hamile olduğumu ve bir kızım var inş mevlam birde erkek evlat nasip eder sağlıklı hayırlı 🙏🙏🙏

AZE62 en başta lale hanımdan randevu almak istemiştim bende ama kısmet yildiz hanimaymis. Lale hanımda çok hanım birine benziyor 😊

Aselbade ben bagcilarda oturmuyorum gaziosmanpasadayim a kendi arabamiz da yok ama icime en sinen doktor o oldu🤗 hem maddi hem manevi sayılır

Srzrk aaaa korktumm simdi umarim ole bisey olmaz ya ama fiyat baya uygun geldi bide bana yakin hayirlisi bakalim o gunleride gorelimde yer farketmez saglicakla dogurayimda🙏🏻

Merhabalar;
            Göztetepe Tıp Merkezi’nde doktorumuz.
            Ataşehir Florence Nightingale’i istiyoruz. Normal 3.000 küsür, sezaryen 4000 küsür dediler.

Remziye02 İnşaallah olmaz ama bir B planı olsun hastane için diye söyledim. Ben aklımda bir kaç yer belirledim. Sağlıkla gelsinler inşaallaahh😍🙏

Deletedmom281
              doktorum Sanem Çimen, kendi kliniğine gidiyorum.
              Anlaşmalı 2 hastane var tercih bizim. Sezaryen-normal aynı ücret 3.500-4.000 tl
              muayene ücretim:250 tl
              Aşırı memnunum doktorumdan çokça mutluyuz
              (Antalya)