Zeyneptoprak mrb evet baya uygunmuş İstanbul’a göre, Sarıyer’de oturuyorum bu bölgede bi doktor arıyorum ben de, siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de memnun musunuz?

ertenesmer
🌺Bizim ki kurum indirimli fiyatıydı. İndirimsiz fiyatı farklıydı hatırlamıyorum şuan . Aralıkta doğum yaptım. Pandemi olduğu için fiyatları değiştirmediler aynı. Daha geçen gün gittim kontrole ordan biliyorum. Ama her an zam gelebilir dediler

Rukiye1006 duygu hanıma gidiyorum bnde eşim yanlış anladı belkide Bilmiyrum ben kayıt yaparken o konuştu gelince bana o şekilde söyledi

Zeyneptoprak Cem beyin yorumları iyi gibi siz de memnunsunuz galiba? Ben de ona gitsem mi diye düşünüyorum. Normal Doğumu destekliyor mu bilginiz var mı acaba?

333333 nasıl yok canım ya valla bugün devlette de kaydım olsun diye muayeneye gittim 17. Haftayım cinsiyet sordum mesela 22. Haftada netleşir dedi söylemedi. Bebeğimi göremedim kendi baktı sadece ekrana. Çocuk iyi mi durumu nasıl ilaç kullanıyormuyum kullanmyor muyum hiçbir soru sormadı hiçbir şey söylemedi. Bide bi kaç sorunum vardı onları söyledim yarım ağızla cevap verdi daha benim muayenem btmeden ki 2 dk falan sürdü muayenemiz. 🤷🏼‍♀️ Birini aldı ben soru sordumcevap beklyrm o diğer hastaya cevap veriyor. Yani çok ilgisiz ve alakasızlar kısacası. Ayda 125 vermeye gerçekten şunlar için bile değer.

Sheymaa hangi doktora gidiyorsun canım avrasyada ? Ve memnun musun?

Ozgecetindag o kadar çelişkili konuşmuşsunuz ki cevap vermeden geçemeyeceğim… O bahsettiğiniz 300-500 liraları verenlerden biriyim. Ama sırf aa şu hastanede doğum yaptı denilsin diye vermiyorum. Siz öyle verirseniz orasını bilemem tabii. Devlete de gittim birçok özele de. İçime en çok sinen hastane, doktor, ekip o hastanede. Benim de bebeğimin de rızkını veren Allah. Alnımın akıyla çalışıyorum, kazanıyorum ve çatır çatır harcıyorum. Yeri geliyor yardım da yapıyorum, aç da doyuruyorum. Herkesin fikri kendine demişsiniz. Madem öyle bu kadar alçaltıcı konuşmak yerine bu insanlar da böyle uygun görmüş diyin ve susun bence… Çok şükür çocuğumun geleceği için de yatırım yapıyorum, ihtiyaçlarını da yeterince karşılayabiliyorum. Allah size de nasip etsin inşallah ki gözünüz olmasın başkasınınkinde. 🙏🏼

Pelinsa bende çamlıca erdemw gidiyorum asuman hanıma.dogum fiyatlarından bilginiz var mı?

Deletedmom281 Bende İstanbul nisa Hastanesi’ne gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 100 TL doğum ücretini şuan bilmiyorum ilk gebeligim ❤️🙏

evet dilek hanim hic iyi degil meral yada ertugrul bey ben genelde onlardan cok memnunum tavsiye ederim

Bende Abdullah Göymen e gidiyorum inanın çok iyi bir doktor ve gerçekten çok bilgili