📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Deletedmom281 devlet hastanesine gidin yazım nerde? Kendim bile özele gittiğimi yazmısken nerde bu cümle ? Bence siz önce yazdıgımı okuyun düzgünce sonra gelip konusun burda yarası olan gocunur fikrimi özgürce söyleyebilirim ve bu bnm fikrim bu paraları verenlerede saygı duyarım allah akıl fikir versin bebişlerede saglık demişken bu kadar cıkısmanın sebebi :)) ? Yazmak konusmak tepki cekmek için yazmayın olurmu sizde bebeginizi saglıkla alın kucagınıza iyi günler😚
Balyanakmom oyak kartı
Deletedmom281 bu yazınızıda simdi gördüm benim fikrim budur sizlerin fikirleri odur herkes herkese saygı duysun ve herkes fikirlerini istediği gibi sunabiliyor 3 meleğiniz içinde üzgünüm bunu saglıkla alırsınız umarım kucagınıza
🌿Bence bir göz muayenesinden geçin çünkü daha ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.
Herkes okuyor zaten yorumlarınızı kendi açımdan problem gördüğüm noktalara gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum . iyi dilekleriniz için teşekkürler 🌺
Deletedmom281 devletdede mükemmel doktorlar var.. fakat aklımıza kötü kazındıkları için özellere gidiyoruz cümlemdeki devlet hastanelerine gidin yorumunu cıkartan sizsiniz :) her neyse devletede gidlir özelede herkesin imkanına göre anlamadan cevap yazmayın paylasımlara :)
skrallaha canım ya ne kadar acaba bende yakınım oraya muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadarmış.
- Düzenlendi
Ozgecetindag
🔅Karşılıklı yanlış anlamalar olmuş olabilir k. bakmayın kimseyi kırmadım kırmakta istemem en korktuğum şeydir. 🌺
Elagkhn Necla hanımı tanıyorum ama gebelikte henüz gitmedim nasıl canım ilgili mi konuşup anlatıyormu
- Düzenlendi
Deletedmom281 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sadece özel oda ücreti veriyorum günlüğü geçen sene 50 idi şimdi ne kadar bilmiyorum özel hastaneden daha özel ilgi var valla ben ilk doğumumda çok memnun kaldım sancım olduğu için belime masaj bile yapmışlardı Allah razı olsun
Elif_gur12 benim gorumcemin yaninda refakatcisi varmis kadina demisler biz cikioz bebegin basini gorursen bize haber ver diye gorumcem diyoki arkadasim dogurtacakti beni ustune para verseler devlette bidaha dogum yapmam dedi soru soruyomus cok soru sorma deyip azarlamislar gercekten acimalari yok o yuzden hep diyorum Allah devlet hastanesi kapisina dusurmesin ben bunlari. bildigim icin sansimi ozelden kullandim
- Düzenlendi
Deletedmom281 ben daha doğum yapmadım ama çok hastane değiştirdim kesinlikle önermeyeceğim hastane beylikdüzü birinci hastanesi münübe aydoğandır. Doktor ben sancılar içinde kıvranırken beni azarladı gerçekten çok kötüydü o günden beri asla gitmedim o hastaneye. Şu an beylikdüzü medilife Ali Sunay’a gidiyorum aşırı memnunum. Muayene 95 lira.
İskenderun özel gelişim hastanesi doktorum Sinan erdogan en mükemmel Dr muayene si 125 doğum u bilmiyorm
gldnn
🥀Ay ben hamileliğimde 2-3 kez gittim ebeler sanki babalarının hastanesiymiş gibi azarladı milletin içinde neymiş bizim gibiler yüzünden uğraşıp duruyorlarmış.Doktor şikayetlerimden bahsetmiyorum bile. Ama şu da var devlette kadın doğum genel olarak sıkıntı diğer polikliniklerde bu tarz şeyler çok az yaşanıyor. Benim endokrincim devlette doçent ki ondan önce Prof bir endokrincinin özel muayenesine gitmiştim adam doğru ilacı da doğru dozu da reçete edemeyip Yüksek olan hormonlarımı düşüremeşti. Ne zamanki devletteki ensokrincime geçtim hem çok ilgili hemde 10 günde fırlamış olan hormonlarımı olması gereken seviyeye getirdi .
glsahbaydemir canım bende o hastaneye gidiyorum dilek hanıma ama hiç memnun değilim odasına dahi almıyor
HafsaRumeysa bende capa medilife a gidiyorum sigortalı olduğum halde 100 tl muayne normal 1500.sezeryan 2500 isteğe bağlı fiyatı bilmiyorum benimki zorunlu sezeryan olacak
gldnn bunun hastaneyle değil de orada ki ebelerin, hemşirelerin yada doktorların vicdanıyla alakalı sanırım. Benim bi tanıdığımda özel hastanede doğum yapmıştı ve doğum esnasında azarlamışlar sürekli 🤷♀️ Allah iyi insanlarla karşılaştırsın🙏