Deletedmom281 benim de 500 evler şafak hastanesi 75 TL muane ücreti sezeryan 2.200 TL
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
balperisi_71
🔅Ebeler ve çalışanlardan bahsetmeyi unutmuşum, genesis odası güzel ama Memorial gibi değil. Memorial de aşırı dikkat ediyorlar temizliğe. Yine Memorial ın odaları çok güzel. Yemek hizmetine gelirsek Memorial de ara öğüne kadar veriyorlar 3 ana - 3 ara öğün refakatçi de aynı şekilde. Genesiste 1 ara öğün vardı ve refakatçiye vermiyorlar ara öğün. Memorial yemekleri çok güzel haftada 3 gün et çıkıyor 6 ay Memorialde yattığım için biliyorum. Ebeler, kat görevlileri, sekreterler tüm çalışanları çok kibar ve nazik. Tercih sizin 💁♀️🌸
Seymayldrm
🔅 Ankara da da vardı uygun fiyatlı olanlar yukarıda yazmışlardı sanki. Umarım bulursunuz 🌺
Edamutlu merhaba bende oraya gidiyorum doğum ücreti bana normal ve sezeryan farketmez 2750 denildi siz ne zaman sordunuz acaba 😊
KoalasMom Tamam canım sağol. Allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Deletedmom281 İstanbul Pendik Özel Yüzyıl Hastanesi Doç.Dr.Serap Simavlı 165 tl muayene ücreti. Doktorumdan aşırı memnunum 🤲🏻💓
Deletedmom281 Çok teşekkkür ederim bende öyle düşünmüyor değilim. bi çok doktora gittim genesiste hepsine gittim batı hastanesine gittim ahmet yalınkayadan memnundum lakin 500 tl muane ücreti.Genesisin sistemi gerçekten çok kötü devletten farkı kalmamıs memorialda biraz pahalı gelmedi degil.Acaba sadece dogum için gittigimizde bahsettiğiniz doktor doğuma girermi bunun hakkında bilginiz varmı
Deletedmom281 Mersin özel akademi hastanesi Dr. Hatice Banu Atay
Muayene ücreti 90, normal doğum ve sezeryan 2000 TL ama isteğe bağlı ne kadar bilmiyorum.
Konya selcuklu tığ öğretim üyesi muayene 170 normal dogum 1.800 sezaryem 800 doktorumda ilk muayenesine göre iyiydi❤️❤️
Deletedmom281
İzmir özel can hastanesi 165 tl ücreti doktorum dan ve hastanemden cok memnunum🤗
hudahuma53 Sağol canım sizede sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🙏🥰
Deletedmom281 k.maras özel vatan hastanesi iş yeri anlasmam olduğu için muayene ücretim 15tl
- Düzenlendi
Deletedmom281 mersinden prensesimle size merhaba 🙋♀️👶🏻💕 mersin özel forum yaşam hastanesine gidiyorum doktorumuz Himmet Özdemir 5.haftamdan bu yana memnunum kasmıyor tedirgin etmiyo hastasını. muayene ücretimiz 95 tl doğum ücretimiz normal doğum 1600 tl epuduralli normal doğum 1900 tl sezaryen 1900 tl.su an 34+5 haftalık olduk 💞🧿💕🙏
Deletedmom281 Erzurum-Özel Buhara hastanesi muane ücreti 100 TL doğum sezaryan+normal+epidural hepsi 2900 ben doktorumdan da çok memnunum Erzurum’da olup Buhara’ya giden var mı