MerveK1r 37 haftadır enerjiden her işimi gören ben 2 gündür kagamı yataktan kaldıramıyorum gece gündüz uyuyorum:/ bende tam tersi…

drn5410 Benım kendı annem hep kızım kendını hiç yatağa atma.hep hareket halınde ol ki doğumun kolaylaşssın 😁😁bende bu gazla durmuyorum

Sebanur13 canım temizlik hiç bitmiyo ya benim mutfak dolaplarını eşim silmişte gecenlerde sagolsun ama işte benim yeniden yapasım var 😂😂

Sebanur13 en iyisi zaten bende hiç durmadım hep her işimi kendim yaptım cok şukur tabi eşim de yardım etti buyuk temizlik yaparken sagolsun ☺️

MerveK1r Evet evet hele benım evimin karşısında inşaat var hergun toz toprak.balkon yıkaya yıkaya bi hal oldum 🙄

Sebanur13 benim evin karşısında da inşaat var canım iki tane hemde diger cepheside yol tozumuz dumanımız eksik degil 😕 camlar hiç silinmemiş gibi toz oldu balkonları surekli temizle evin içinde surekli toz al supur sil valla karnımız burnumuzda iyi dayanıyoruz

Sebanur13 ahah bende durmuyorum ama eve harcamıyorum enerjimi 🤣 geziyorum habire 🤭 evde kalınca da dinleniyorum 🤣

drn5410 Bu koronadan dolayı bırak gezmeyı alışverişe bile çıkmıyorum.eşim çok pinpirik.sen rahatsız olma ben herşeyi hallederim dıyor.ama ben yakında pattt dıye patlıycam 🙄🙄

Sebanur13 Hadi ya benimki de öyleydi de saldı artık kendi halime 🤭 ya sahile gidiypruz sakin boş alanlara yada kayınvalideme eltime falan gidiyorum ya bende 🤭 kalabalık ortama girmiyorum eşim izin vermiyor zaten