MerveK1r 36+5 im o kadar halsiz o kadar güçsüzümki az önce küfür ede ede yerleri süpürüp sildim sabah hastane çantasının eksiklerini tamamlaya çıktık eşimle arabada uyukluyordum şimdi ev işini bitirdim hastane çantasını yine sonraya bıraktım enerjinin yarısını alabilirmiyim 😁😁😁

Hilalse kolay gelsin canım cokta yorma kendini ☺️ verebilirsen vereyim biraz enerji burdan beri 😂😂

Barkoddg sagol canım içinden gelmiyorsa boşver zorla da olmuyor bu işler her hamilelik aynı olmuyor ☺️

MerveK1r kesınlıkle ben 😁😁Eşim kızıyor . Deterjan manyağıyım😁Herşeyı birgunde halletmeye severim .kayınvalıdemde bana kızıyor Kom o kadar yorma kendini diye ama napayım ev temız olmasa ben kendımı huzursuz hissediyorum 🤭

Sebanur13 heryer temiz olunca insanın içi ferahlıyor 😂😂 benim şuan mutfak dolaplarına girişesim var o derece 😂😂

MerveK1r Benım derın temızlığım çoktan bitti.ama haftalık temızlığımde aynı dıp köşe hiç fark etmiyor 😁 hastane çantamı da 31.haftamda hazırladım🤭şuan 34+6 olduk .Hazırım artık gelsın NUNUM 🥰🥰

MerveK1r 37 haftadır enerjiden her işimi gören ben 2 gündür kagamı yataktan kaldıramıyorum gece gündüz uyuyorum:/ bende tam tersi…

drn5410 Benım kendı annem hep kızım kendını hiç yatağa atma.hep hareket halınde ol ki doğumun kolaylaşssın 😁😁bende bu gazla durmuyorum

Sebanur13 canım temizlik hiç bitmiyo ya benim mutfak dolaplarını eşim silmişte gecenlerde sagolsun ama işte benim yeniden yapasım var 😂😂

Sebanur13 en iyisi zaten bende hiç durmadım hep her işimi kendim yaptım cok şukur tabi eşim de yardım etti buyuk temizlik yaparken sagolsun ☺️