Kızlar bugun çok enerjiğim heryeri temizleyesim var baştan aşagı sabahtan beri durmadım hiç toz du banyolardı balkonlardı temizliyorum kayınvalidem yanımda kızıyor bana otur azcık diye evide supurup silesim var bi guzel kayınvalidem kızıyor diye cekiniyorım biraz 😂😂 varmı benim gibi enerjikler

MerveK1r soyle bisey duymustum dogum zamani yaklasinca anneye bi enerji, guc gelirmis ki dogumda kullansin diye ama biz kadinlar o enerjiyi farkettigimiz an temizlik yapar tum gucumuzu orda kullanip dogumda yorgun dusermisiz 🙈

MerveK1r oh maşallah 😍 bu enerji sonucu doğuma gitme de 🤭 doğuma sakla biraz da enerjini 🤣 bende üşengeçlik var olmasa hastane çantamı hazırlıcam ütü yapıp 35+2yim 😬😁

MerveK1r ay bende 37 oldum dün de nişanım geldi bu gün bende de bi enerji patlaması var hayrolsun 😂

Aysenuryk ay hadi inşallah biran once gelsin oğluşum hayırlısıyla 🙈 butun enerjimi tuketemiyorum kayınvalidem kızıyor 😂😂

drn5410 artık dpgurmak istiyorum ya 🤗 sana da kolay gelsin canım daha fazla bekleme biran once hazırla cantanı bence bide erken gelirse bebiş

Zennur hadi hayırlısı canım nişanın da gelmiş heran dogum olabilir senin ☺️ benim daha nişan felan bişey yok iki gundur sadece catı bolgemde agrı var Biraz o kadar

MerveK1r ay inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsinler 🤩 evet yapcam inşallah bende yakında bir ara 😁

MerveK1r şimdi oturdum yerime 😂 eşimle giriştik temizliğe valla. Ama oturunca her yerime ağrı girdi temizlerken sorun yoktu 😂😅

Zennur canım nişanın rengi falan nasıldı nasıl anladın bende de lekelenme oluyor ama anlamıyorum 36+4 düm

Beyza211 dün çatı muayenesi oldum sanırım o tetikledi
                  otururken bişi aktığını hissettim sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kıvamlı sümüksü bişi geldi rengi hafif pembe gibi
                  dünden beri az az leke şeklinde geliyor

drn5410 valla bizim Bi akrabamız 7 aylık dogum yapmıştı hiçbişeyi hazır değildi bizde dedik erkenden hazırlayalım ne olur ne olmaz 😂😂

Zennur bende pazartesi olmucam catı muayenesi inşallah bakalım umarım zor olmaz