[silindi], Beslenme etiketini ekledi.

LeylaEce aynı durum bende de var, doktorum hafta da 2-3 kez dalak önerdi. Dalak 1 ünite kan değerine eşitmiş limon ile birlikte tüketmem gerektiğini söyledi. Birde günde 5-10 adet çekirdekli üzüm yiyorum. Rabbim bir an önce şifa verir inşaAllah.🙏🏻

LeylaEce bende hayatımda hiç yemedim dün kasaba sipariş verdik tadına bakıcam ama beğenmem sanırsam 😀

svvlata içime bol baharat atın özellikle kimyon ekmek arasına koyun içine bol salata soğan turşu tadı ağzınıza gelmez 😁

LeylaEce ciğer dalak ve kırmızı pancar çok iyi canım. Birde pekmezini içine limon sıkarak iç. Çünkü pekmez deki kan yapıcı madde c vitaminiyle işlev kazanıyor.

nil_sugra sabahları pekmez içiyordum aslında son zamanlarsa ama ne ilaç ne o çok fayda etmemiş anlayamadim bir de öyle deneyim canım 🙏

svvlata Dalak inanılmaz kan yapıyor sadece kan degik tun vitaminlerinizi yukseltir. 🙏🏻

LeylaEce Minicik minicik kesin, cignemeden yutuverin suyla ben öyle yapardım. tadi kötü geliyordu bana, inanın dehşet artacak vitaminleriniz☺️

A_S_K öyleymiş deniycem bende bakalım 🙏🏻

LeylaEce hergün 3 avuç kuru siyah üzüm ye garantili doktorum şok olmuştu imkansız dedi ilaç kullanmadan 1 ayda