Kızlar selam tahlil yaptırmıştım aile hekimim kan değerlerimin düşük olduğunu soyledi halbuki kan ilacı da düzenli olarak kullanıyorum bebeğe ve sana doğumda az gelir bu kan dedi. Pekmez dışında kan değerlerinizi arttırmak için neler yapıyorsunuz? Şeker problemim yok şükür tavsiyeleriniz neler?

[silindi], başlığı Kan değerleri. / yükseltmek için yiyebileceğim besinler olarak değiştirdi.
    [silindi], Beslenme etiketini ekledi.

LeylaEce aynı durum bende de var, doktorum hafta da 2-3 kez dalak önerdi. Dalak 1 ünite kan değerine eşitmiş limon ile birlikte tüketmem gerektiğini söyledi. Birde günde 5-10 adet çekirdekli üzüm yiyorum. Rabbim bir an önce şifa verir inşaAllah.🙏🏻

LeylaEce bende hayatımda hiç yemedim dün kasaba sipariş verdik tadına bakıcam ama beğenmem sanırsam 😀

svvlata içime bol baharat atın özellikle kimyon ekmek arasına koyun içine bol salata soğan turşu tadı ağzınıza gelmez 😁

LeylaEce ciğer dalak ve kırmızı pancar çok iyi canım. Birde pekmezini içine limon sıkarak iç. Çünkü pekmez deki kan yapıcı madde c vitaminiyle işlev kazanıyor.

nil_sugra sabahları pekmez içiyordum aslında son zamanlarsa ama ne ilaç ne o çok fayda etmemiş anlayamadim bir de öyle deneyim canım 🙏

svvlata Dalak inanılmaz kan yapıyor sadece kan degik tun vitaminlerinizi yukseltir. 🙏🏻

LeylaEce Minicik minicik kesin, cignemeden yutuverin suyla ben öyle yapardım. tadi kötü geliyordu bana, inanın dehşet artacak vitaminleriniz☺️

A_S_K öyleymiş deniycem bende bakalım 🙏🏻

LeylaEce hergün 3 avuç kuru siyah üzüm ye garantili doktorum şok olmuştu imkansız dedi ilaç kullanmadan 1 ayda