iremgun Userkbr ben de ne zaman yapacağını şaşırdım. Benim adetim hiç aksamaz aslında beklesem mı diyorum ama bir yandan da işte merak. Senin kaç gün var adete canım
vuslatim34 Fasulyemibeklerken kuzu benim adet günüm ya bugün ya yarın.Bugün çatlatma iğnemin 14.günü sabah testim çook silik çıktı belki de ben öyle görüyorum .o yüzden ümitlenmek istemiyorum 🤷♀️😒
vuslatim34 iremgun inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .2 senedir hiç pozitif görmedim 😔
iremgun Fasulyemibeklerken aynen canım ben bebeğimi kaybettim ondan sonra ilk denemem. O zamabböğrendiğimde 3 gün geçince test yapmıştım çıkmıştı olmadı yine öyle yaparım.
Bael vuslatim34 ben 13 gun yapmishdim silik cikmishdi sonraki gunler tekrar etdim koyulasdi ve hamileyim
vuslatim34 Bael ay inşallah yaa.11. Gün hiç silik çizgi bile yoktu. Hatta foto atmak istiyorum sabahki testi ama hiç görünmüyor.çok silik inşallah vardır ya
Userkbr Bael iremgun Fasulyemibeklerken Ecmelbeyza vuslatim34 Ecmelbeyza Deletedmom_9 Kızlar şimdi adete 1 hafta var ya ovülasyon testi yapsam nasıl çıkar acaba kafamda deli sorular 😁 napcamı şaşırdım 😂
vuslatim34 iremgun Userkbr Ecmelbeyza Fasulyemibeklerken Bael kızlar sonucum 5.65 çok düşük kimyasal geçiriyorum büyük ihtimal 😭😭😭
vuslatim34 Ecmelbeyza yarın dediler ama gibi 3 gibi çıkar herhalde.Saglık ocagında verdim. Dua et canım 😒