vuslatim34 Bael ay inşallah yaa.11. Gün hiç silik çizgi bile yoktu. Hatta foto atmak istiyorum sabahki testi ama hiç görünmüyor.çok silik inşallah vardır ya
Userkbr Bael iremgun Fasulyemibeklerken Ecmelbeyza vuslatim34 Ecmelbeyza Deletedmom_9 Kızlar şimdi adete 1 hafta var ya ovülasyon testi yapsam nasıl çıkar acaba kafamda deli sorular 😁 napcamı şaşırdım 😂
vuslatim34 Ecmelbeyza yarın dediler ama gibi 3 gibi çıkar herhalde.Saglık ocagında verdim. Dua et canım 😒
Ecmelbeyza vuslatim34 yaa inşallah vardır eNabıza genelde hemen düşüyor ben sabah vermiştim öğlen 14te düşmüştü . silik mi çıktı kuzu inşallah gri çizgi değildir çizgi pembeyse vardır belki de 🐣
vuslatim34 iremgun Userkbr Ecmelbeyza Fasulyemibeklerken Bael kızlar sonucum 5.65 çok düşük kimyasal geçiriyorum büyük ihtimal 😭😭😭
Deletedmom_9 Benimde adetim 2 gün gecti. Ama adet belirtileri var gibi bel agrısı falan inşallah adet olmam 😔
Ecmelbeyza Userkbr ben yumurtlamadan 9 gün geçe yapmıştım biraz koyuydu ama çok değildi adetten 1 gün önce c ile aynı olmuştu . 1 hafta varsa hiç boşa harcama testini derim 😊çıkmıyor .
Userkbr iremgun valla bilmiyorum ki ben genelde çok sabırsızım adete 1 hafta kala 7 günün 7sinde de test yapmışlığım vardır ısrarla ama bu kez yapmicam😂