AysenurSarenur Güzel dilekleriniz için çok teşekkur ederim.🎈 Sanirim sizi en iyi anlayabilcek kisi benim. O yuzden bende uzunca yazayim. ilk olarak kesinlikle normal dogum icin her sansi deneyin. Son ana kadar sıkın disinizi. Vücut olarak toparlanmak daha kısa sürüyor sütünüz hemen geliyor. Suni sancida kesinlikle korkulcak bir sey değil. Benim en son 60 lari gördüm ve sadece hissettigim sey kaburgalarim aciyordu. Dogru nefes taktigiyle gecti oda. Zaten yaninizda surekli bir ebe bulunup size ne yapmaniz gerektigini soyluyor. Diyelim ki olmadi sezeryana dönmek zorunda kaldiniz, kesinlikle korkmayin kendinizi germeyin. Islem toplam 1 saat sürüyor. Bebeginiz hemen cikiyor. Siz ne kadar sakin kalirsaniz sizin islemleriniz de o kadar hizli bitiyor. Uyusukluk gectikten sonra hemen agri kesiciler serumlar veriliyor. Hic oyle burda okuduklarim kadar korkutucu bir ilk gece gecirmedim. Tek zorluk tuvalete gitmek ve yurumek. Bunlarida bir kisinin destegiyle yavasca hallediyorsunuz. Her adim sizi iyilestiriyor. Ben oyle dusundum buna inandim ve cok sukur bugun cok daha iyiyim. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun, saglikla kavusun yavrunuza 🙏💕 Ne sekilde olursa olsun yavrumuza kavusmak tum acilara değer zaten🍀