ebrareylul3227 Aysema ark doğum yaptığında almıştı wc çıkmaya zorlandıgi için ağrılardan debent bezin icine yapmış küçük wc sjni öyle olurmu dedim bende bana sende doğum yapcan olurmu olmazmi ozmb anlsrsin dedi bir sıkıntı olmuyor mu
Aysema ebrareylul3227 Hayir hicbir sikinti olmuyor. Aksine zaten o yuzden depend ya da hasta bezi koyuyorlar. Sadece idrar değil büyük abdestte kaciyor. Çünki gaz olmamasi icin ishal ilaci veriyorlar.
Aysema Berra20 Estagfirullah sorabilirsiniz tabiki. Depend kullanmadiki amac zaten tuvalet kacirma durumuna karsi koruma saglamasi. Evet kaciriyorsunuz mecburen tutulamiyor. Depend oldugu icin aktimi ettimi etraf battimi derdi olmuyor.
Berra20 Aysema cok tesekkurler . Boy olarak nasil alsm orta boy 70 75 kilo ni kadn icin uygun olur mu
Aysema Berra20 Paket üzerinde beden tablosu vardi. Tam bedeninizi alin zaten esnek rahat olur bedeniniz. Rahat edemem garanti olsun derseniz bir beden buyuk alin.
MeryemAlp Sermec27 çok duygulandım boğazıma düğümlendi inşallah bir gün evlatlarını kucağına alırsın doya doya öper koklarsın 😔😔
Gupssse Aysema hikayeni burda okumak tuhaf oldu rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım arkadaşım 😘
Yasmini Aysema hikayenizi cok begendim Allah bagislasin evladınızı bende beşinci aydayim dualarinizi eksik etmeyin inşallah hayirli geceler minik pamuga selamlar Allah’a emanet olun inşallah
Aysema Yasmini Tesekkur ederim 🙏 Allah sizede sağlıkla güzellikle yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin insallah 💕 Tüm dualar miniklerle olsun 🎈