Aslalby bazen öyle de oluyo. Sanki karnım topmuş tutmasam düşecek😂😂 artık ben karnımın yavaş yavaş aşağı indiğinden eminim😂

Aslalby canım 36.haftamda oldum çatıyo benimkide aşağıdaydı yerleşmiş dedi ama gelen giden ağrı,nişan falan yok😂37 oldum keşke doğsa bir hafta sonra diyorum.çok iştahsızım sizindemi öyle

Bizde 37+3 olduk çatı muayenesi doğumu tetikler dedi doktorum o yüzden 38 de yapalım bebek biraz daha kilo alsın dedi 37 de 3151 gram 51 cm di

tugce67-67 aynı şekilde sadece benim ağrılarım sancılarım başladı şimdiden 🤭🤭🤭 bi an önce doğsun diyorum yüzünü çok merak ediyorum 😂🤭 iştah bende de yok sıcaklardan bişey yemek istemiyorum ☺️

Tugce_61 maşallah canım ☺️ Kilosu güzel bence . İyi o zaman benimkini yapsın çatıdan sonra da doğuriyim artık 😂😂😂

Aslalby iyice yerlestiginden dolayi idrar kesesine baski oliyo o yuzden surekli idrar ihtiyaci oluyo dogum yakindir bende baski cok oldugunda ve gece bile yarim saate bir tuvaletteydim o ara acilmam olusmustu 2 cm insallah sizdede etki eder hayirla alin kucaginiza🤗

Aslalby ay bizde meraktan ölüyoruz her kontrolde o eller yüzünden gitmiyor daha hiç net olarak göstermedi yüzünü😂her gittiğim doktor çok inatçı bu diyor🙈bnde aynı sıcaklardan iştah kalmadı ,bebek aç kalmasın diye zorlaya zorlaya yiyorum🙄🙄

Zhrnz canım ya çok sağol Allah razı olsun inşallah öyle olur 🥰 bende öyle olur diye tahmin ediyorum kaç haftalıkken yaptın doğumunu☺️

Aslalby rica ederim cnm insallah 🤲 40+2 de tetikleyici fitille baslatildi dogumum kendi istegimle beklemek istemedim 🙈🤗

Zhrnz 40 haftadan sonra bende beklemek istemezdim valla 🤭🥰 sağlıkla büyüt yavrunu 🤲🏻