• Doğum nişanı

Ezoakkaya cnm nişan denen olay genelde kahverengi sümüksü bi yapı bence doktorunu ya arayıp sor yada bi görün doğum başlamış olabilir çünkü nişandan 6saat sonrada doğuran var 6gün sonrada

Ezoakkaya darısı başıma 😒 sor bakalım doktorun ne diyecek. Ben de sabırsızlanıyorum bi an evvel nişan gelecekse gelsin diyorum.

Kezu17 canım hafif kanlı sümüksü bir sıvı gelir Doğumdan önce Doğumun habercisidir o ☺

Burcu herkeste gelmez bazen direk suyu gelende oluyor ama nişan açık bembe oluyor kahve değil ve çok fazla olmuyor azıck oluyor

Burcu daha çoookkk ocak ayında gelecek inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

gizem erken doğum iğneai verdi cnm 😔dah beklicez keyfi yerindeymiş benim yaramazın 😊

Ezoakkaya benim bir gün önce akşamdan geldi. Anladım doğumum yaklaştığını sabaha biraz daha artınca kahverengi akıntım yavaş yavaş sancılar artmaya başladı. Sanırım bir 24 saatin olabilir canım 🙋🏻Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini 💕

Burcu değişiyor canım .. mesela ilk hamileliğimde gece uyurken suyum geldi... 1 bardak su dökülmüş gibi arkasından yavaş yavaş düzenli sancı ... ikinci doğumum da ise nişan gelmişti. Kahverengi lekelenme... oluyor genelde. 17-20 saat sonra doğumdaydım.. 😊