Kizlar suan takvimime gore 38 ultrasona gore ise 39 +4 gunlugum ama bebegim daha dogum pozisyonu almamis sizce nezaman dogum pozisyonu alir
Bebek nezaman dogum pozisyonu alir
Bende 36 haftalığım ve çocuk yan yatıyor başı yukarda sağ tarafta inşallah döner yoksa sezeryanla alıcaklar
soysal_hatice Canım ona bebiş kendisi karar veriyor. Onu keyfine kalmış artık. Benimkisi sanırım 27. ya da 28. Haftadan beri dogum pozisyonunda. Zor tutuyoruz
Şuan daha 35. Haftadayız. :)
soysal_hatice kuzum bu durumla ilgili en iyi bilgiyi doktorun verecektir bende 38+6 yım ama bebeğim 39+6 olarak bir hafta önde geçen salı 3,5 kilo demişti doktor seninki kaç kilo ? 28. Haftadan beri baş aşağı normal doğum pozisyonunda benim kızım. İnternetten bir araştır özel egzersizleri var bebiş dönsün diye şansını dene istersen ama yerleri baya dar benimkinin hareketleri bile azaldı artık Allah yardım etsin inşallah 🤲
Rabia-oezmen insallah doner ya ikimizinde
Asumm bence donmeyecek gibi cunku sancilarim baslamis
Gamzedngdn canim Benim 36 haftalikken 3 kilo 70 gramdi simdi buyuk ihtimale 4 kilo olmustur doktor dediki dort kiloyu bulursa sknti olur bidaha daha dogum pozisyonuda almamis ondan korkuyom ya
soysal_hatice ilk gebeliklerde 37 yada 38 de alıyor fakat birden fazla gebeliği olan kişilerde son ana kadar alablir pozisyonu
Sltn01 ilk gebeligim canim ve 39 haftalik olduk ama daha basi yukarda bebegimin
soysal_hatice canım benim hiç korkma her şeyde vardır bir hayır zaten 4 kilodan sonrası normalde zorlayabilir Sağlıklı olalım da gerisi hallolur 🤲🥰
soysal_hatice canım alması gerekiyordu ama doğum bu hiç belli olmaz süprizlerle dolu inşallh hayırlısı olur
Gamzedngdn haklisin canim cok saol
Sltn01 insallah canim
soysal_hatice benim bebegim 32 haftadan beri dogum pozisyonunda doktorum 37. Hactadan sonra böyle olmasi onemli zaten surekli doucek dedi. Her an done bilir canım.
Zuhraa insallah doner canim
soysal_hatice bebekler büyüdükçe dönmeleri zorlaşıyor diye biliyorum ben. Genelde bol bol merdiven inip çıkma öneriyorlar. 31+6da kontrole gittiğimde dönmüştü bebeğim
soysal_hatice benim yavrucum hic donmedi hep popo asagida makat pozisyondaydi 36. Haftada sancilar basladi 37. De acilmamda olunca sezeryanla geldi 🙈 doktorum hep keyifci bu cocuk cok guzel yerlesmis donmez diyodu hakikatende donmedi🙄
Aysenuryk Benim oglusumda donmeyecek galiba
Deletedmom337 ilk canim