• Doğum
  • Bebek nezaman dogum pozisyonu alir

Gamzedngdn canim Benim 36 haftalikken 3 kilo 70 gramdi simdi buyuk ihtimale 4 kilo olmustur doktor dediki dort kiloyu bulursa sknti olur bidaha daha dogum pozisyonuda almamis ondan korkuyom ya

soysal_hatice ilk gebeliklerde 37 yada 38 de alıyor fakat birden fazla gebeliği olan kişilerde son ana kadar alablir pozisyonu

soysal_hatice canım benim hiç korkma her şeyde vardır bir hayır zaten 4 kilodan sonrası normalde zorlayabilir Sağlıklı olalım da gerisi hallolur 🤲🥰

soysal_hatice benim bebegim 32 haftadan beri dogum pozisyonunda doktorum 37. Hactadan sonra böyle olmasi onemli zaten surekli doucek dedi. Her an done bilir canım.

soysal_hatice bebekler büyüdükçe dönmeleri zorlaşıyor diye biliyorum ben. Genelde bol bol merdiven inip çıkma öneriyorlar. 31+6da kontrole gittiğimde dönmüştü bebeğim

soysal_hatice benim yavrucum hic donmedi hep popo asagida makat pozisyondaydi 36. Haftada sancilar basladi 37. De acilmamda olunca sezeryanla geldi 🙈 doktorum hep keyifci bu cocuk cok guzel yerlesmis donmez diyodu hakikatende donmedi🙄

soysal_hatice bazi bebekler kapidan bazilari pencereden gelmeyi tercih ediyor iste bizde onlara saygi duyup isimizi Allaha birakiyoruz 🤗 rabbim yardimcin olsun 🌸

soysal_hatice biri de geçenlerde şey yazmıştı burda. Bebek karında hareket etmeye başlıyor ya. Hareket etmeye başladığı zaman alan kazandırmak için elleriyle dizlerinin üstüne çöküp bekliyormuş 😅 İnşallah döner, sağlıkla alırsınız kucağınıza 😊

fosforlukalem amin insallah canim Benim ilk bebegim dun gece biraz sancim oldu iste doktora gittim daha dogum pozisyonu almamis dedi acilmamda yok diye eve geri geldim boyle olursa bu gunlerde sezeryan olacam